Τρ-Παρ: 10-21.00 / Σαβ: 10-16.00

Lip Blushing | Γνωρίστε το ημιμόνιμο μακιγιάζ χειλιών

Beauty Μακιγιάζ

Τί είναι το ημιμόνιμο μακιγιάζ χειλιών;

Είναι μία κοσμετική διαδικασία με την οποία ενισχύουμε το σχήμα, το μέγεθος των φυσικών μας χειλιών, είναι ελάχιστα επεμβατική και δεν έχει καμία σχέση με τα αποτελέσματα του υαλουρονικού οξέος. Είναι μία μορφή ημιμόνιμου μακιγιάζ και ανήκει στην κατηγορία των τατουάζ .

Τί πετυχαίνουμε με αυτήν την τεχνική;

  • Τονίζονται τα άτονα χείλη και δίνεται ένα καλοσχηματισμένo περίγραμμα.
  • Χρωματίζονται τα άχρωμα χείλη και δίνεται ένα αποτέλεσμα πολύ φυσικό και υγιές.
  • Δίνεται η ψευδαίσθηση πιο γεμάτων χειλιών. Η διαδικασία του ημιμόνιμο μακιγιάζ χειλιών ολοκληρώνεται συνήθως με 2 ραντεβού, βέβαια μπορεί να χρειαστεί και μία 3η συνέδρια. Αυτό εξαρτάται από τον ποσό υγιής είναι ο οργανισμός καθώς η περιοχή είναι ιδιαίτερα ορμονοκρατούμενη και ουσιαστικά εισχωρούμε χρωστικές ουσίες σε βλεννογόνο και όχι στο δέρμα.

Ποιο είναι το αποτέλεσμα της εφαρμογής του ημιμόνιμου μακιγιάζ χειλιών;

Το αποτέλεσμα διαφέρει από άτομο σε άτομο αλλά υπολογίζεται ότι διαρκεί από 1 έως 3 χρόνια. Παρ’ όλ’ αυτά για ένα όμορφο αποτέλεσμα προτείνουμε συντήρηση μία φορά το χρόνο.
Ιδιαίτερα σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι η εφαρμογή αυτή είναι μία διαδικασία με την οποία δεν είναι απαραίτητο να την επαναλάβουμε ή να την αφαιρέσουμε. Αν δεν την επιθυμούμε πλέον πάνω μας μετά από ένα χρονικό διάστημα, με την πάροδο του χρόνου εξαφανίζεται ομοιόμορφα.

No comments

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ

NEWSLETTER ΜΑΣ

Με την Εγγραφή σας κερδίζετε πρόσβαση στις προσφορές και την εκπτωτική πολιτική για τα μέλη μας
Στο studio της Rouli Basil επιλέγουμε την φυσικότητα και δίνουμε έμφαση στα φυσικά σου χαρακτηριστικά χωρίς υπερβολές. Εμπιστεύσου μας και επέτρεψε στον εαυτό σου να νιώθει όμορφα γεμάτη αυτοπεποίθηση όλη την διάρκεια της μέρας. Θα είσαι γεμάτη αυτοπεποίθηση και τις 24 ώρες της μέρας. Το ημιμόνιμο μακιγιάζ και τα extension βλεφαρίδων βρίσκονται στο επίκεντρο της βιομηχανίας τις ομορφιάς εδώ και παρά πολλά χρόνια και συνεχώς εξελίσσονται, προκειμένου τα αποτελέσματα να ακολουθούν τις νέες τάσεις τις ομορφιάς αλλά και της επιστήμης.
Δευτέρα: Κλειστά
Τρίτη: 10:00 – 21:00
Τετάρτη: 10:00 – 21:00
Πέμπτη: 10:00 – 21:00
Παρασκευή: 10:00 – 21:00
Σάββατο: 10:00 – 16:00
Κυριακή: Κλειστά

Διεύθυνση: Βάκχου 26, Βάρη
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: +30 6976853174
E-mail: info@rouli-basil.gr