Τρ-Παρ: 10-21.00 / Σαβ: 10-16.00

Περιποιημένα Φρύδια χωρίς υπερβολές | Πώς θα το πετύχετε;

Brows

Πώς επηρεάζουν τα φρύδια μας, την εικόνα όλου του προσώπου;

Αυτός είναι και ο λόγος ,που τα τελευταία χρόνια έχει εισβάλει στη ζωή μας το μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών και οι διάφορες θεραπείες φρυδιών.Τα φρύδια είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό στο πρόσωπο ενός ανθρώπου, έχουν τη δυνατότητα να επηρεάσουν την πρώτη εντύπωση.Τα φρύδια είναι ένα από τα πιο εμφανή χαρακτηριστικά του προσώπου λόγω της θέσης τους στο μέτωπο πάνω από τα μάτια στην κορυφή του υπερόφριου τόξου. Συμμετέχουν στην εκδήλωση όλων των συναισθημάτων, εκτελούν εκφράσεις θυμού χαράς, απορίας, στεναχώριας, απογοήτευσης, έκπληξης με τον πιο ευδιάκριτο τρόπο, πολλές φορές πιο εκφραστικά ακόμη και από το βλέμμα. Το σχήμα που θα επιλέξετε αποκαλύπτει την προσωπικότητα σας, τον χαρακτήρα που θέλετε να επικοινωνήσετε με τους άλλους: μεγάλα και έντονα φρύδια που δείχνουν δυναμισμό, μικρά λεπτά, απαλά που δίνουν ηρεμία και ισορροπία, με έντονες γωνίες που αποκαλύπτουν μια μοντέρνα γυναίκα με στυλ και άποψη κ.ο.κ.

Τα φρύδια τονίζουν και ομορφαίνουν τα μάτια, ισορροπούν αρμονικά το σχήμα του προσώπου, δείχνουν πιο νεανική εμφάνιση, διαδραματίζουν ισχυρό ρόλο στην επικοινωνία.

Πώς θα αποκτήσουμε καλοσχηματισμένα φρύδια χωρίς υπερβολές;

Ανεξάρτητα αν τα φρύδια σας είναι πυκνά και μεγάλα ή αραιά και άτονα, μπορούμε να τα τονίσουμε κατάλληλα, ώστε να έρθουν σε αρμονία με τα φυσικά χαρακτηριστικά. Το σωστό σχήμα φρυδιών βοηθά να φαίνεται το πρόσωπό πιο ξεκούραστο, πιο νεανικό.

Καθώς μεγαλώνουμε τα φρύδια ατονούν, χάνουν την ένταση και την πυκνότητα τους και ακολουθούν την καθοδικότητα των μυών στο μέτωπο και γύρω από τα μάτια. Η ανασύσταση των φρυδιών με το τατουάζ, επαναπροσδιορίζει την φυσική και νεανική γραμμή τους, το πάνω μέρος του προσώπου, τα μάτια και το μέτωπο φαίνονται ανοδικά σαν να έχετε κάνει botox.

Φυσικά υπάρχουν πολλοί τρόποι να φτιάξετε ένα ιδανικό σχήμα φρυδιών μόνοι σας με μολύβια, σκιές, μάσκαρα. Με αυτόν τον τρόπο το αποτέλεσμα δεν είναι μόνιμο και σίγουρα απαιτείται χρόνος καθημερινά από εσάς για να πετύχετε ένα καλό αποτέλεσμα. Αν ήδη έχει ατονήσει η φυσική γραμμή των φρυδιών, είναι αραιά, έχουν ξανθό χρώμα, έχουν άσπρες τρίχες ή απλά θέλετε να έχετε ένα τέλειο σχήμα που θα παραμένει όμορφο για μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε σας προτείνουμε να δοκιμάσετε το τατουάζ φρυδιών ή αλλιώς μόνιμο μακιγιάζ.

Πώς θα αποφύγουμε τις υπερβολές στον σχηματισμό των φρυδιών;

Μην το παρακάνουμε όμως! Πρέπει να δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στο σχήμα των φρυδιών μας και τα χρώματα τα οποία επιλέγουμε για να βελτιώσουμε την όψη τους. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει μία ισορροπία μεταξύ των τάσεων της μόδας αλλά και των φυσικών μας χαρακτηριστικών. Θέλουμε πάντα να διατηρούμε τα χαρακτηριστικά μας γνωρίσματα καθώς επιδιώκουμε μια φυσική ενίσχυση. Είναι σημαντικό να αντιλαμβανόμαστε την μοναδικότητα του καθένα μας ξεχωριστά, και να εστιάζουμε σε αυτό.

Δεν είναι εφικτό ένα πρόσωπο να έχει 100% όμοια φρύδια, ούτε μαύρα σκληρά χρώματα που κάνουν τα φρύδια μας να φαίνονται «ξένα». Ακολουθούμε πάντα τους κανόνες της φύσης!

 

No comments

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ

NEWSLETTER ΜΑΣ

Με την Εγγραφή σας κερδίζετε πρόσβαση στις προσφορές και την εκπτωτική πολιτική για τα μέλη μας
Στο studio της Rouli Basil επιλέγουμε την φυσικότητα και δίνουμε έμφαση στα φυσικά σου χαρακτηριστικά χωρίς υπερβολές. Εμπιστεύσου μας και επέτρεψε στον εαυτό σου να νιώθει όμορφα γεμάτη αυτοπεποίθηση όλη την διάρκεια της μέρας. Θα είσαι γεμάτη αυτοπεποίθηση και τις 24 ώρες της μέρας. Το ημιμόνιμο μακιγιάζ και τα extension βλεφαρίδων βρίσκονται στο επίκεντρο της βιομηχανίας τις ομορφιάς εδώ και παρά πολλά χρόνια και συνεχώς εξελίσσονται, προκειμένου τα αποτελέσματα να ακολουθούν τις νέες τάσεις τις ομορφιάς αλλά και της επιστήμης.
Δευτέρα: Κλειστά
Τρίτη: 10:00 – 21:00
Τετάρτη: 10:00 – 21:00
Πέμπτη: 10:00 – 21:00
Παρασκευή: 10:00 – 21:00
Σάββατο: 10:00 – 16:00
Κυριακή: Κλειστά

Διεύθυνση: Βάκχου 26, Βάρη
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: +30 6976853174
E-mail: info@rouli-basil.gr