Τρ-Παρ: 10-21.00 / Σαβ: 10-16.00

FAQ

section-e8c4366

Ημιμόνιμο στα χείλη: Aπαντάμε τις ερωτήσεις σας!

Πρόκειται για μια μέθοδο μικροχρωματισμού (micropigmentation), στην οποία τα χρώματα που χρησιμοποιούνται είναι υποαλλεργικά και αβλαβή για τον οργανισμό. Έχει στόχο την βελτίωση των χειλιών ως προς το χρώμα και το σχήμα, αλλά και τον τονισμό τους, αφού μπορεί να κάνει τα χείλη να φαίνονται πιο γεμάτα και σαρκώδη. Χρειάζονται 2 συνεδρίες για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα, το οποίο έχει διάρκεια από 1 έως 3 χρόνια.
1.Τελειοποιεί το περίγραμμα χειλιών 2.Βελτιώνει το χρώμα 3.Διορθώνει τις ασυμμετρίες 4.Δίνει όγκο στα μικρά και λεπτά χείλη
Η τεχνική αυτή, τονίζει το περίγραμμα των χειλιών και διορθώνει τυχόν ασυμμετρίες.
Μια τεχνική για έντονο αποτέλεσμα. Τονίζει τα χείλη, κάνοντας τα να φαίνονται μεγαλύτερα, πιο ζουμερά και σαρκώδη, ενώ μπορεί να επιτευχθεί οποιαδήποτε απόχρωση, είτε φυσική είτε έντονη.
Τα χρώματα που χρησιμοποιούνται στο ημιμόνιμο τατουάζ χειλιών είναι υποαλλεργικά και αβλαβή για τον οργανισμό. Αν όμως υποψιάζεσαι πως έχεις κάποια αλλεργία στις χρωστικές ουσίες, μπορείς να κάνεις το τεστ 1-2 μέρες πριν την εφαρμογή!
-Χρησιμοποίησε καλαμάκι για να πιεις νερό ή άλλα ροφήματα για τις πρώτες 2 μέρες. -Κράτα τα χείλη σου ενυδατωμένα χρησιμοποιώντας βαζελίνη για 7 ημέρες.
Συνήθως εμφανίζεται ένα ήπιο οίδημα στα χείλη μετά την διαδικασία, όμως συχνά υποχωρεί μέσα σε 24-48 ώρες. Το αν θα υπάρξει οίδημα ή όχι, εξαρτάται από τον οργανισμό του καθενός, ωστόσο, ,μετά την λήξη της εφαρμογής, θα σας δοθούν γραπτές οδηγίες ώστε να περιορίσετε το οίδημα όσο το δυνατόν συντομότερα.
Πρόκειται για μια πολύ καλά ανεκτή διαδικασία, και η ενόχληση είναι ελάχιστη. Ωστόσο, υπάρχει και ιατρικό προσωπικό, που μπορεί να σας παρέχει την τοπική αναισθησία σε ενέσιμη μορφή, επομένως δεν θα αισθανθείτε καμία ενόχληση κατά την διαδιακσία του ημιμόνιμου μακιγιάζ.

Ημιμόνιμο μακιγιάζ στα φρύδια: Απαντάμε τις ερωτήσεις σας!

Χρειάζεται μία συνεδρία και μετά από 1 με 1μιση μήνα κάνουμε ένα ρετούς για να κάνουμε μικροδιορθώσεις σε σχήμα και χρώμα.
Η πρώτη εφαρμογή είναι περίπου στις 2ώρες αλλά περισσότερη ώρα θέλουμε να συζητήσουμε περί σχήματος και χρώματος που θα κάνουμε. Το ρετούς είναι περίπου στη μία ώρα.
Όχι γιατί δουλεύουμε σε πολύ μικρό βάθος. Όσες τριχούλες είχατε θα τις έχετε και μετά. Επίσης πολλές φορές φυτρώνουν και τριχούλες και μέσα στο σχήμα γιατί απλά δεν είχατε αφήσει ποτέ 5-6 μήνες να φυτρώσει το φρύδι σας.
Είναι εξαιρετικά σπάνιο. Οι βελόνες είναι μίας χρήσης και τα χρώματα που χρησιμοποιούμε είναι ειδικά για το πρόσωπο και ελεγμένα. Για να εξασφαλίσουμε όμως ότι δεν θα έχετε θέμα παίρνουμε το ιστορικό σας και κάνουμε ειδικό patch test.
Πριν ξεκινήσουμε την εφαρμογή κάνουμε ειδικές μετρήσεις στο πρόσωπό σας, σχεδιάζουμε με ειδικό μολύβι για να δείτε και να εγκρίνετε το σχήμα και εγκρίνετε επίσης και το χρώμα που θα χρησιμοποιηθεί.
Στο μεγαλύτερο ποσοστό των επιδερμιδών κάνει κάπαλο το οποίο δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να βρέξετε ή να πειράξετε ή να τραβήξετε για τουλάχιστον 10 μέρες. Γιατί 1) μπορεί να πάθετε κάποια μόλυνση 2) μπορεί να αφαίρεσετε χρώμα από κάτω. Επίσης σε μερικά δέρματα (είναι βέβαια λίγο σπάνιο) μπορεί να φύγει το κάπαλο και να δείξει από κάτω θολούρα, είτε ακομα ότι δεν εχουμε κάνει τίποτα! Μην ανησυχήσετε το χρώμα και οι γραμμές θα ανέβουν σιγά σιγά μέχρι το πέρας του μήνα από την ημερομηνία της πρώτης εφαρμογής. Είναι φυσική διαδικασία του δέρματος κατά την επούλωσή του.

Εφαρμογή Βλεφαρίδες

Φυσικά και είναι φυσιολογικό! Οι βλεφαρίδες είναι τρίχες οι οποίες, κάποια στιγμή πέφτουν για να βγουν νέες και πιο δυνατές τρίχες. Επιπλέον, μη ξεχνάτε πως η κάθε βλεφαρίδα φυτρώνει και μεγαλώνει σε διαφορετικό χρόνο, καθώς ο κύκλος ζωής τους διαφέρει. Ως εκ τούτου, είναι λογικό να χάνετε 2-3 βλεφαρίδες την ημέρα.
Η κάθε βλεφαρίδα έχει διάρκεια ζωής 1,5 με 2 μήνες,. Επομένως, η καταλληλότερη περίοδος συντήρησης extension βλεφαρίδων σας είναι περίπου μετά την 3η με 4η εβδομάδα της εφαρμογής.
Πάντα προσέχουμε τα extension να έχουν το κατάλληλο μέγεθος ώστε να διασφαλίσουμε την ακεραιότητα των βλεφαρίδων σας. Επιπλέον, τοποθετούμε υλικά από πιστοποιημένους συνεργάτες και οργανισμούς και φροντίζουμε να μην προκληθεί καμία φθορά στην βάση του βλεφάρου. Επομένως όχι! Μπορείτε να είστε απόλυτα σίγουρες ότι οι φυσικές βλεφαρίδες σας θα συνεχίσουν να είναι υγιής, ενώ συνεχίζετε να φοράτε τα extension για όσο καιρό εσείς επιθυμείτε.
Δεν υπάρχει κανένας φόβος για τυχόν καταστροφή των φυσικών σας βλεφαρίδων. Η τοποθέτηση των πρόσθετων βλεφαρίδων γίνεται με τη χρήση ειδικής φαρμακευτικής κόλλας, η οποία παρόλο που είναι αρκετά ισχυρή, είναι υποαλλεργική και δεν προκαλεί ερεθισμούς. Οι φυσικές σας τρίχες δεν υπάρχει περίπτωση να καταστραφούν εφόσον έχουν τοποθετηθεί από πιστοποιημένο extesionist.
Η μάσκαρα δεν είναι απαραίτητη καθώς τα extension βλεφαρίδων δίνουν χρώμα όγκο και ένταση στα μάτια σας. H προσθήκη των βλεφαρίδων είναι αρκετή για να σας δώσει το εντυπωσιακό βλέμμα που χρειάζεστε. Ωστόσο, αν επιθυμείτε να κάνετε χρήση μάσκαρας , μπορείτε χωρίς κανένα περιορισμό, αρκεί να μην είναι αδιάβροχη.
Το νερό δεν είναι εχθρός των extension, επομένως μη διστάζετε να πλένετε το πρόσωπο σας και να το χρησιμοποιείτε άφοβα! Στην πραγματικότητα, μάλιστα, διώχνει τη βρωμιά, που κρατάνε οι φυσικές βλεφαρίδες με σκοπό να προστατέψουν τα μάτια, και ως εκ τούτου βοηθάει τα extension να παραμένουν καθαρά και όμορφα για μεγαλύτερη διάρκεια. Χρειάζεται μόνο ιδιαίτερη προσοχή το πρώτο 24ωρο της τοποθέτησης των extension, όπου ισχυροποιείται το δέσιμο της κόλλας με την φυσική βλεφαρίδα.

Στείλτε μας τις ερωτήσεις σας!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ

NEWSLETTER ΜΑΣ

Με την Εγγραφή σας κερδίζετε πρόσβαση στις προσφορές και την εκπτωτική πολιτική για τα μέλη μας
Στο studio της Rouli Basil επιλέγουμε την φυσικότητα και δίνουμε έμφαση στα φυσικά σου χαρακτηριστικά χωρίς υπερβολές. Εμπιστεύσου μας και επέτρεψε στον εαυτό σου να νιώθει όμορφα γεμάτη αυτοπεποίθηση όλη την διάρκεια της μέρας. Θα είσαι γεμάτη αυτοπεποίθηση και τις 24 ώρες της μέρας. Το ημιμόνιμο μακιγιάζ και τα extension βλεφαρίδων βρίσκονται στο επίκεντρο της βιομηχανίας τις ομορφιάς εδώ και παρά πολλά χρόνια και συνεχώς εξελίσσονται, προκειμένου τα αποτελέσματα να ακολουθούν τις νέες τάσεις τις ομορφιάς αλλά και της επιστήμης.
Δευτέρα: Κλειστά
Τρίτη: 10:00 – 21:00
Τετάρτη: 10:00 – 21:00
Πέμπτη: 10:00 – 21:00
Παρασκευή: 10:00 – 21:00
Σάββατο: 10:00 – 16:00
Κυριακή: Κλειστά

Διεύθυνση: Βάκχου 26, Βάρη
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: +30 6976853174
E-mail: info@rouli-basil.gr