Τρ-Παρ: 10-21.00 / Σαβ: 10-16.00

Όμορφη & ξεκούραστη με Lash Nap & Beauty Sleep

Beauty

γράφει η RouliBasil, τεχνήτρια και ιδρύτρια του RoulisBasil Studio..

 

Κορίτσια μου,

Για να βρίσκεστε στην σελίδα μας, σημαίνει ότι αποφασίσετε να αφήσετε την μάσκαρα εκτός καθημερινής ρουτίνας…

Πώς θα τα καταφέρετε;

Η διαδικασία είναι απλή:

Α. κλείνουμε ραντεβού,

Β. έρχεστε στο χώρο μάσκας,

Γ. ξαπλώνετε και αφήνεστε στα μαγικά μας χέρια!

Μετά το Lash Nap – Beauty Sleep ξυπνάτε ανανεωμένες, με αυτοπεποίθηση και με βλεφαριδούλες πανέμορφες, έτοιμες να καταπλήξουν με μια ματιά !!!

Στις Υπηρεσίες τώρα για τις βλεφαρίδες, στο κέντρο μας σας παρέχουμε τις παρακάτω υπηρεσίες:

-Classic set | One by One

Το σετ των κλασικών βλεφαρίδων δίνει αποτελέσματα πιο έντονα από της μασκαράς. Διευκολύνει την καθημερινότητα σας και σας επιτρέπει να έχετε ωραίο βλέμμα καθόλη τη διάρκεια της μέρας.

-Hybrid Set | FFF

Το υβριδικό σετ είναι μία μείξη του κλασικού σετ και της τεχνικής volume. Ουσιαστικά ενδείκνυται για γυναίκες που θέλουν κάτι πιο έντονο από το φυσικό αποτέλεσμα της τεχνικής one by one . Είναι ένα πιο γεμάτο πιο fluffy look γι’ αυτό και το ονομάζουμε στο studio μας FFF. – Full Fluffier and Fantastic.

-Volume Set

Η τεχνική volume προσφέρει ένα πολύ γεμάτο πυκνό look με όγκο.Το αποτέλεσμα εξαρτάται και από τις ανάγκες της κάθε πελάτισσας. Οι βλεφαριδούλες σας θα είναι πιο σκούρες , πιο πυκνές και καλύπτουν όλες τις ατέλειες των φυσικών μας βλεφαρίδων. Το αποτέλεσμα μοναδικό!

-Συντήρηση | Relash

Η συντήρηση για όλα τα είδη βλεφαρίδας πραγματοποιείται μετά από τρεις εβδομάδες.

-Lash Lift & Tint

Με την τεχνική αυτή επεμβαίνουμε στην δομή της τρίχας και προσδίδουμε καμπυλότητα. Ιδανικό για κοπέλες με πολλές βλεφαρίδες, μακριές αλλά και ίσιες. Τα αποτελέσματα τρομερά συνδυαστικά πάντα με τη χρήση μάσκαρας.

Κλείστε το δικό σας ραντεβού άμεσα! Επικοινωνήστε μαζί μας και βρείτε την υπηρεσία που σας ταιριάζει περισσότερο! Προτιμήστε εξειδικευμένους τεχνίτες με σεβασμό στην ομορφιά, την καλαισθησία, την επιστήμη αλλά και την υγεία σας!

No comments

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ

NEWSLETTER ΜΑΣ

Με την Εγγραφή σας κερδίζετε πρόσβαση στις προσφορές και την εκπτωτική πολιτική για τα μέλη μας
Στο studio της Rouli Basil επιλέγουμε την φυσικότητα και δίνουμε έμφαση στα φυσικά σου χαρακτηριστικά χωρίς υπερβολές. Εμπιστεύσου μας και επέτρεψε στον εαυτό σου να νιώθει όμορφα γεμάτη αυτοπεποίθηση όλη την διάρκεια της μέρας. Θα είσαι γεμάτη αυτοπεποίθηση και τις 24 ώρες της μέρας. Το ημιμόνιμο μακιγιάζ και τα extension βλεφαρίδων βρίσκονται στο επίκεντρο της βιομηχανίας τις ομορφιάς εδώ και παρά πολλά χρόνια και συνεχώς εξελίσσονται, προκειμένου τα αποτελέσματα να ακολουθούν τις νέες τάσεις τις ομορφιάς αλλά και της επιστήμης.
Δευτέρα: Κλειστά
Τρίτη: 10:00 – 21:00
Τετάρτη: 10:00 – 21:00
Πέμπτη: 10:00 – 21:00
Παρασκευή: 10:00 – 21:00
Σάββατο: 10:00 – 16:00
Κυριακή: Κλειστά

Διεύθυνση: Βάκχου 26, Βάρη
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: +30 6976853174
E-mail: info@rouli-basil.gr