Τρ-Παρ: 10-21.00 / Σαβ: 10-16.00

Όμορφη και λαμπερή δίχως Νυστέρι

Beauty MAΚΙΓΙΑΖ

Πώς εμφανίζεται η ανάγκη για επεμβάσεις ομορφιάς;

Έχουν υπάρξει μέρες που βλέπετε την αντανάκλαση του προσώπου σας στον καθρέφτη και αναπολείτε παλιές καλές εποχές; Αισθάνεστε ξαφνικά πως ο χρόνος περνά γρήγορα από πάνω σας, αφήνοντας τα σημάδια του;
Όλες , θέλουμε να νιώθουμε και να δείχνουμε λαμπερές και όμορφες στην καθημερινότητά μας, και βέβαια έχουμε ανάγκη για μία ανανέωση εμφανισιακά και μετέπειτα εσωτερικά. Τα καλά νέα είναι πως πλέον, υπάρχει ευρεία γκάμα επιλογών στις υπηρεσίες που μπορούν να βελτιώσουν την εξωτερική μας εμφάνιση και βέβαια να εξωτερικεύσουν την εσωτερική μας δύναμη.

Ποιες υπηρεσίες ομορφιάς μπορούν να επέμβουν αποτελεσματικά και αναίμακτα;

Μία λοιπόν από τις υπηρεσίες που μπορούν να προσφέρουν μία ανανέωση του προσώπου μας και τις διάθεσης μας αποτελεί το ημιμόνιμο μακιγιάζ.

Tί γνωρίζετε για το ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών;

Αρχικά, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να αναφερθούμε στα φρύδια τα οποία αποτελούν και την κορνίζα του προσώπου μας. Όλοι γνωρίζουμε ότι τα λεπτά φρύδια μπορούν να κλέψουν πόντους από την νεανικότητα και την φρεσκάδα μας, αδικώντας έτσι την εμφάνιση μας. Το ημιμόνιμο λοιπόν , μακιγιάζ φρυδιών αποτελεί μία λύση για καλοσχηματισμένα όμορφα φρύδια τα οποία προσφέρουν και υγεία στα χαρακτηριστικά του προσώπου μας και βέβαια αφαιρούν αρκετά χρόνια από πάνω μας .

Τί γνωρίζετε για το ημιμόνιμο μακιγιάζ χειλιών;

Μια υπηρεσία ημιμόνιμου μακιγιάζ , η οποία έχει αγαπηθεί πολύ είναι το “lip blushing” . Χρωματίζονται τα χείλη , γεμίζονται και δίνεται μια φυσική ενίσχυση στο σχήμα, χρώμα των χειλιών χωρίς να έχουμε κάνει κάτι επεμβατικό. Με αυτόν τον τρόπο καμουφλάρουμε τα άτονα χείλη και δίνουμε στο πρόσωπο μας έναν άλλο αέρα.

Τί γνωρίζετε για το ημιμόνιμο μακιγιάζ βλεφαρίδας;

Μια υπηρεσία ακόμα , που πραγματικά θα καθιερώσετε στην μηνιαία σας ρουτίνα ομορφιά ΠΡΕΠΕΙ να αφορά τις βλεφαρίδες σας. Η καθοδικές, άτονες βλεφαρίδες μπορούν να μας κάνουν να φαινόμαστε πάρα πολύ κουρασμένες .Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να φροντίζουμε τις βλεφαριδούλες μας, ώστε να φωτίζεται το βλέμμα μας και να φαίνεται πιο ξεκούραστο. Ανάλογα με το πρόβλημα το οποίο έχουμε, επιλέγουμε είτε extension βλεφαρίδων είτε το Lash Lift.

Γιατί να επιλέξετε το κέντρο ομορφιάς της Rouli Basil;

Στον χώρο μας θέλουμε να ενισχύσουμε τα φυσικά σας χαρακτηριστικά και να ενισχύσουμε την λάμψη και την φρεσκάδα στο πρόσωπο σας. Επιλέγουμε για εσάς τις πιο ελάχιστα επεμβατικές θεραπείες, χωρίς νυστέρι βέβαια ώστε να είστε όμορφες, περιποιημένες και γεμάτες αυτοπεποίθηση 24/7.

No comments

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ

NEWSLETTER ΜΑΣ

Με την Εγγραφή σας κερδίζετε πρόσβαση στις προσφορές και την εκπτωτική πολιτική για τα μέλη μας
Στο studio της Rouli Basil επιλέγουμε την φυσικότητα και δίνουμε έμφαση στα φυσικά σου χαρακτηριστικά χωρίς υπερβολές. Εμπιστεύσου μας και επέτρεψε στον εαυτό σου να νιώθει όμορφα γεμάτη αυτοπεποίθηση όλη την διάρκεια της μέρας. Θα είσαι γεμάτη αυτοπεποίθηση και τις 24 ώρες της μέρας. Το ημιμόνιμο μακιγιάζ και τα extension βλεφαρίδων βρίσκονται στο επίκεντρο της βιομηχανίας τις ομορφιάς εδώ και παρά πολλά χρόνια και συνεχώς εξελίσσονται, προκειμένου τα αποτελέσματα να ακολουθούν τις νέες τάσεις τις ομορφιάς αλλά και της επιστήμης.
Δευτέρα: Κλειστά
Τρίτη: 10:00 – 21:00
Τετάρτη: 10:00 – 21:00
Πέμπτη: 10:00 – 21:00
Παρασκευή: 10:00 – 21:00
Σάββατο: 10:00 – 16:00
Κυριακή: Κλειστά

Διεύθυνση: Βάκχου 26, Βάρη
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: +30 6976853174
E-mail: info@rouli-basil.gr