Τρ-Παρ: 10-21.00 / Σαβ: 10-16.00

Volume Lashes

section-c1587ec

Τί είναι η υπηρεσία volume lashes;

Η τεχνική Volume είναι αυτή που θα λατρέψεις αν αποφασίσεις να να βάλεις extension στις βλεφαρίδες σου!

Πρόκειται για τεχνική επιμήκυνσης βλεφαρίδων, που πολλές extension βλεφαρίδες που προσάπτονται πάνω σε μόλις μία φυσική βλεφαρίδα! Οι βλεφαρίδες φαίνονται πιο πυκνές και πιο εντυπωσιακές καθώς η ποιότητα των βλεφαρίδων αλλάζει.

Τί πρέπει να προσέξουμε στην τεχνική Volume Lashes;

Η τεχνική Volume παρόλο που δίνει εντυπωσιακό αποτέλεσμα στα μάτια μας, αν η τεχνίτρια δεν επιλέξει τις σωστές βλεφαρίδες για τα μάτια σας, υπάρχει περίπτωση να σας δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ότι το πάνω βλέφαρο σας είναι πλέον καθοδικό. Έτσι θα σας «κλείσει» το βλέμμα σας, κάτι που φυσικά δεν θέλετε! Για αυτό κορίτσια είναι σημαντικό πριν ξεκινήσετε την υπηρεσία σας, να συζητήσετε για το σχήμα που θα επιλεχθεί να σας εφαρμοστεί η Volume τεχνική!

Τέλος σημαντικό είναι στην συγκεκριμένη τεχνική επειδή θα έχετε μεγάλο αριθμό extensions στις βλεφαρίδες σας, να μην ξεχνάτε κάθε βράδυ να τις χτενίζετε με το ειδικό βουρτσάκι, για να απλώνονται σωστά, και καλύτερα να αποφύγετε την μάσκαρα και ειδικά την αδιάβροχη, που θα χρειάζεται περισσότερο τρίψιμο και αυτό θα τις φθείρει.

Πώς πετυχαίνουμε ποιοτικό και όμορφο αποτέλεσμα;

Ενώ το volume έχει έντονο αποτέλεσμα, όταν οι τρίχες είναι από σωστή ποιότητα οι βλεφαρίδες δεν έχουν αντιαισθητική γυαλάδα ούτε είναι ματ. Είναι ακριβώς αυτό που μπορεί να πιστέψει ο άλλος ότι δεν είναι ψεύτικες. Και η τρίχα είναι στερεωμένη πάνω στην τρέσα με τέτοιον τρόπο ώστε να μπορείς να κάνεις εύκολα το τουφάκι που εσύ θέλεις.

https://rouli-basil.gr/wp-content/uploads/2021/09/volumelashes3-570x380.jpg
section-50a9d83
Testimonials
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ

NEWSLETTER ΜΑΣ

Με την Εγγραφή σας κερδίζετε πρόσβαση στις προσφορές και την εκπτωτική πολιτική για τα μέλη μας
Στο studio της Rouli Basil επιλέγουμε την φυσικότητα και δίνουμε έμφαση στα φυσικά σου χαρακτηριστικά χωρίς υπερβολές. Εμπιστεύσου μας και επέτρεψε στον εαυτό σου να νιώθει όμορφα γεμάτη αυτοπεποίθηση όλη την διάρκεια της μέρας. Θα είσαι γεμάτη αυτοπεποίθηση και τις 24 ώρες της μέρας. Το ημιμόνιμο μακιγιάζ και τα extension βλεφαρίδων βρίσκονται στο επίκεντρο της βιομηχανίας τις ομορφιάς εδώ και παρά πολλά χρόνια και συνεχώς εξελίσσονται, προκειμένου τα αποτελέσματα να ακολουθούν τις νέες τάσεις τις ομορφιάς αλλά και της επιστήμης.
Δευτέρα: Κλειστά
Τρίτη: 10:00 – 21:00
Τετάρτη: 10:00 – 21:00
Πέμπτη: 10:00 – 21:00
Παρασκευή: 10:00 – 21:00
Σάββατο: 10:00 – 16:00
Κυριακή: Κλειστά

Διεύθυνση: Βάκχου 26, Βάρη
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: +30 6976853174
E-mail: info@rouli-basil.gr