Τρ-Παρ: 10-21.00 / Σαβ: 10-16.00

Microblading

section-c1587ec

Τί είναι η μέθοδος microblading;

Η μέθοδος microblading για την δημιουργία τριχών φρυδιού είναι μια απάντηση στις κλασσικές μεθόδους μόνιμου και ιατρικού μακιγιάζ ,όπως και στο τατουάζ. Aνήκει στη κατηγορία του ημιμόνιμου μακιγιάζ. Με τη συγκεκριμένη μέθοδο δημιουργούμε ένα εντελώς φυσικό αποτέλεσμα και έτσι διαφοροποιούμαστε από αυτό που ονομάζουμε ¨μόνιμος χρωματισμός¨. Πρέπει επίσης να αναφέρουμε ότι αυτή η μέθοδος δεν απαιτεί να αφαιρέσουμε τις φυσικές τρίχες-το αντίθετο- τις σχηματίζουμε μια προς μια (γιαυτό ονομάζεται και τεχνική τρίχα-τρίχα) μέχρι να πετύχουμε ένα 100% φυσικό αποτέλεσμα για τα φρύδια. Η διαδικασία απευθύνεται κυρίως στις πελάτισσες που θέλουν ένα φυσικό αποτέλεσμα. Πρέπει επίσης να αναφέρουμε ότι οι φυσικές τρίχες συνεχίζουν να μεγαλώνουν κανονικά.Το αποτέλεσμα είναι τόσο φυσικό που είναι αδύνατον να καταλάβει κάποιος ότι οι τρίχες έχουν δημιουργηθεί και δεν είναι φυσικές!

 

Γιατί να επιλέξεις microblading τεχνική;

  • κάθε τρίχα που λείπει από το φρύδι σας δημιουργείται ξεχωριστά για να επιτευχθεί ένα 100% φυσικό αποτέλεσμα.
  • έχετε κουραστεί να βάφετε τα φρύδια σας κάθε πρωί.
  • θέλετε ένα φυσικό look όταν βρίσκεστε στη παραλία, στη πισίνα,όταν αθλήστε ή απλά θέλετε να ξυπνάτε με τέλεια φρύδια.
  • το τελικό αποτέλεσμα συνδυάζεται τέλεια με το χρώμα των μαλλιών και του δέρματος σας και το σχήμα του υπάρχοντος φρυδιού.
  • θα σας κάνει να φαίνεστε χαρούμενες και πιο νέες.
  • θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας.
https://rouli-basil.gr/wp-content/uploads/2018/12/Eyes-Eyebrows-Ft-570x380.jpg
section-50a9d83
Testimonials
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ

NEWSLETTER ΜΑΣ

Με την Εγγραφή σας κερδίζετε πρόσβαση στις προσφορές και την εκπτωτική πολιτική για τα μέλη μας
Στο studio της Rouli Basil επιλέγουμε την φυσικότητα και δίνουμε έμφαση στα φυσικά σου χαρακτηριστικά χωρίς υπερβολές. Εμπιστεύσου μας και επέτρεψε στον εαυτό σου να νιώθει όμορφα γεμάτη αυτοπεποίθηση όλη την διάρκεια της μέρας. Θα είσαι γεμάτη αυτοπεποίθηση και τις 24 ώρες της μέρας. Το ημιμόνιμο μακιγιάζ και τα extension βλεφαρίδων βρίσκονται στο επίκεντρο της βιομηχανίας τις ομορφιάς εδώ και παρά πολλά χρόνια και συνεχώς εξελίσσονται, προκειμένου τα αποτελέσματα να ακολουθούν τις νέες τάσεις τις ομορφιάς αλλά και της επιστήμης.
Δευτέρα: Κλειστά
Τρίτη: 10:00 – 21:00
Τετάρτη: 10:00 – 21:00
Πέμπτη: 10:00 – 21:00
Παρασκευή: 10:00 – 21:00
Σάββατο: 10:00 – 16:00
Κυριακή: Κλειστά

Διεύθυνση: Βάκχου 26, Βάρη
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: +30 6976853174
E-mail: info@rouli-basil.gr