Τρ-Παρ: 10-21.00 / Σαβ: 10-16.00

Eyeliner

section-c1587ec

Για τα κορίτσια που είναι fan το eyeliner, αυτή η τεχνική είναι η λύση !! Δεν θα ξαναπεράσετε χρόνο στον καθρέφτη για να πετύχετε την τέλεια γραμμή eyeliner. Τονίστε τα μάτια σας, το βλέμμα σας και το ακροβλέφαρο σας! Στόχος και εδώ παραμένει ο εξής: η αντικατάσταση του καθημερινού make-up που απαιτεί χρόνο, χρήματα και δεξιοτεχνία.

Μια λιγότερο γνωστή μέθοδος είναι το eyeliner tattoo, που κερδίζει έδαφος τα δυο τελευταία χρόνια και αποτελεί λύση για αρκετές σύγχρονες γυναίκες που θέλουν να εξοικονομήσουν χρόνο και κόπο από τη καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς τους.

Τι είναι το eyeliner tattoo;

Το eyeliner tattoo είναι μια ημι-μόνιμη θεραπεία που εισάγει χρωστική ουσία κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων σου. Αυτό γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή και μακριά από την ίσαλο γραμμή του ματιού(waterline) για να αποφευχθεί τυχόν ερεθισμός. Το τατουάζ μπορεί να είναι λεπτό όπως η φυσική γραμμή των βλεφαρίδων σου ή αρκετά παχύ για να μοιάζει με τη κλασική γραμμή του eyeliner. Η κύρια ιδέα πίσω από το τατουάζ αυτό είναι να δώσει στις βλεφαρίδες σου την ψευδαίσθηση της πυκνότητας χωρίς να χρειάζεσαι τη χρήση μακιγιάζ.

Γιατί να το επιλέξετε;

Το Ημιμόνιμο eyeliner είναι ίσως η πιο κομψή τεχνική του ημιμόνιμου μακιγιάζ. Μεταμορφώνει στην κυριολεξία το βλέμμα μιας γυναίκας. Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζεις ότι κάθε γυναίκα έχει ιδιαίτερες ανάγκες και χρειάζεται διαφορετική προσέγγιση!

Πώς πρέπει να εφαρμόζετε το eyeliner;

Πριν από την εφαρμογή δεν θα πρέπει να έχει εφαρμοστεί mascara στα μάτια για μια μέρα τουλάχιστον.

Ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσουμε κατά την εφαρμογή του ημιμόνιμου eyeliner;

  1.  Σχεδιάζουμε με ένα μαλακό μαύρο μολύβι το σχήμα που θα δώσουμε
  2.  Σας προτείνουμε το σχήμα που σας ταιριάζει κι επιλέγουμε το χρώμα
  3.  Αφού υπάρξει πλήρης συγκατάθεση του πελάτη ξεκινάμε την εφαρμογή
  4.  Εφαρμόζεται μια ειδική αναισθητική κρέμα
  5.  Με τη βοήθεια ειδικού μηχανήματος μόνιμου μακιγιάζ ξεκινάμε την έκχυση του χρώματος στις επιφανειακές στοιβάδες του δέρματος
  6.  Με το πέρας της συνεδρίας, κλείνετε το επαναληπτικό ραντεβού σε 30 με 40 μέρες από την εφαρμογή.

 

https://rouli-basil.gr/wp-content/uploads/2021/09/shutterstock_698740969-1-570x380.jpg
section-50a9d83
Testimonials
Testimonials
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ

NEWSLETTER ΜΑΣ

Με την Εγγραφή σας κερδίζετε πρόσβαση στις προσφορές και την εκπτωτική πολιτική για τα μέλη μας
Στο studio της Rouli Basil επιλέγουμε την φυσικότητα και δίνουμε έμφαση στα φυσικά σου χαρακτηριστικά χωρίς υπερβολές. Εμπιστεύσου μας και επέτρεψε στον εαυτό σου να νιώθει όμορφα γεμάτη αυτοπεποίθηση όλη την διάρκεια της μέρας. Θα είσαι γεμάτη αυτοπεποίθηση και τις 24 ώρες της μέρας. Το ημιμόνιμο μακιγιάζ και τα extension βλεφαρίδων βρίσκονται στο επίκεντρο της βιομηχανίας τις ομορφιάς εδώ και παρά πολλά χρόνια και συνεχώς εξελίσσονται, προκειμένου τα αποτελέσματα να ακολουθούν τις νέες τάσεις τις ομορφιάς αλλά και της επιστήμης.
Δευτέρα: Κλειστά
Τρίτη: 10:00 – 21:00
Τετάρτη: 10:00 – 21:00
Πέμπτη: 10:00 – 21:00
Παρασκευή: 10:00 – 21:00
Σάββατο: 10:00 – 16:00
Κυριακή: Κλειστά

Διεύθυνση: Βάκχου 26, Βάρη
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: +30 6976853174
E-mail: info@rouli-basil.gr