Τρ-Παρ: 10-21.00 / Σαβ: 10-16.00

Tips Ομορφιάς για Λαμπερό Πρόσωπο

Beauty Μακιγιάζ

Απέκτησε & διατήρησε καθαρή επιδερμίδα!

Αν νιώθεις ότι κάνεις όσα μπορείς για να έχεις καθαρή επιδερμίδα, όμως τα μαύρα στίγματα και τα σπυράκια συνεχίζουν να εμφανίζονται, τότε μάλλον κάτι δεν κάνεις σωστά! Υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι και προϊόντα περιποίησης, για κάθε τύπο δέρματος, αρκεί να κάνεις σωστή επιλογή και χρήση! Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιες συμβουλές που ταιριάζουν σε όλους μας και που αν τις ακολουθήσεις, μπορείς να αποκτήσεις και να διατηρήσεις την επιδερμίδα του προσώπου σου καθαρή και υγιή!

 

TIP #1: Μην πλένεις συνέχεια το πρόσωπό σου!

Όταν πλένεις το πρόσωπό σου πολλές φορές μέσα στην μέρα, αφαιρείς διάφορες ουσίες που προστατεύουν την επιδερμίδα, ενώ υπάρχει πιθανότητα να διαταραχθεί το ph στην περιοχή. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, η επιδερμίδα να είναι πιο ευάλωτη σε μολύνσεις και ερεθισμούς!

.
.
.

TIP #2: Μην χρησιμοποιήσεις άσκοπα προϊόντα μακιγιάζ!

Τα προϊόντα make up, μπορεί να καλύπτουν προσωρινά τις ατέλειες της επιδερμίδας, όπως τα σπυράκια, όμως η κατάχρησή τους μπορεί να χειροτερέψει το πρόβλημα. Αυτό συμβαίνει, γιατί τα συγκεκριμένα προϊόντα “μπλοκάρουν” τους πόρους τις επιδερμίδας και έτσι τα μαύρα στίγματα και τα σπυράκια κάνουν την εμφάνισή τους! Καλό θα ήταν λοιπόν, να μην φοράς make up, όταν δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος, αλλά και όταν το κάνεις, φρόντισε να μην είναι για πολλές ώρες! Σε αυτό φυσικά θα σε βοηθήσει το ημιμόνιμο μακιγιάζ, με το οποίο αποφεύγεις τα καθημερινά προϊόντα μακιγιάζ προσώπου, ενώ παραμένεις λαμπερή και πανέμορφη.

.
.
.

TIP #3: Καθάρισε τα αντικείμενα που χρησιμοποιείς καθημερινά!

Πολλά από τα αντικείμενα που χρησιμοποιείς σε καθημερινή βάση, μπορεί να αποτελέσουν εστία μικροβίων! Οι πετσέτες, οι μαξιλαροθήκες, το κινητό, τα κλειδιά, το πληκτρολόγιο και το ποντίκι του υπολογιστή, το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης και άλλα αντικείμενα, αν δεν καθαρίζονται συχνά, μπορούν να συγκεντρώσουν πάνω τους, πολλά μικρόβια τα οποία ενδέχεται να προκαλέσουν ερεθισμούς ή ακόμα και μολύνσεις στο δέρμα. Καθάρισέ τα λοιπόν τακτικά και φυσικά προσπάθησε να αγγίζεις το πρόσωπό σου όσο το δυνατόν λιγότερο!

.
.
.

TIP #4: Κάνε καθαρισμό προσώπου!

 

Ο καθαρισμός προσώπου από ειδικό, προσφέρει πολλά οφέλη στην επιδερμίδα, όπως:

  1. Απομάκρυνση σμήγματος
  2. Διάνοιξη πόρων
  3. Ήπια απολέπιση
  4. Ενυδάτωση
  5. Αντιμετώπιση κάποιων τύπων ακμής
  6. Ρύθμιση λιπαρότητας

.

.

 

TIP #5: Βρες το κατάλληλο αντηλιακό!

Όχι μόνο το καλοκαίρι, αλλά σε όλη τη διάρκεια του χρόνου, καλό είναι να χρησιμοποιείς αντηλιακή προστασία! Υπάρχουν αντηλιακές κρέμες για κάθε τύπο δέρματος, οπότε μπορείς εύκολα να βρεις αυτή που σου ταιριάζει! Αν έχεις ακμή ή λιπαρό δέρμα, προτίμησε αντηλιακά με την ένδειξη oil free!

No comments

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ

NEWSLETTER ΜΑΣ

Με την Εγγραφή σας κερδίζετε πρόσβαση στις προσφορές και την εκπτωτική πολιτική για τα μέλη μας
Στο studio της Rouli Basil επιλέγουμε την φυσικότητα και δίνουμε έμφαση στα φυσικά σου χαρακτηριστικά χωρίς υπερβολές. Εμπιστεύσου μας και επέτρεψε στον εαυτό σου να νιώθει όμορφα γεμάτη αυτοπεποίθηση όλη την διάρκεια της μέρας. Θα είσαι γεμάτη αυτοπεποίθηση και τις 24 ώρες της μέρας. Το ημιμόνιμο μακιγιάζ και τα extension βλεφαρίδων βρίσκονται στο επίκεντρο της βιομηχανίας τις ομορφιάς εδώ και παρά πολλά χρόνια και συνεχώς εξελίσσονται, προκειμένου τα αποτελέσματα να ακολουθούν τις νέες τάσεις τις ομορφιάς αλλά και της επιστήμης.
Δευτέρα: Κλειστά
Τρίτη: 10:00 – 21:00
Τετάρτη: 10:00 – 21:00
Πέμπτη: 10:00 – 21:00
Παρασκευή: 10:00 – 21:00
Σάββατο: 10:00 – 16:00
Κυριακή: Κλειστά

Διεύθυνση: Βάκχου 26, Βάρη
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: +30 6976853174
E-mail: info@rouli-basil.gr