Τρ-Παρ: 10-21.00 / Σαβ: 10-16.00

Τεχνική φρυδιών: Powder Brows

Uncategorized

Τα σκληρά και κόμπακτ αποτελέσματα δεν ταιριάζουν σε νέα, σύγχρονα πρόσωπα!

Πώς ξεκίνησε και γιατί η τεχνική ημιμόνιμου μακιγιάζ φρυδιών;

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών είναι ιδανικό για γυναίκες που θέλουν να έχουν πάντα περιποιημένα και καλοσχηματισμένα φρύδια χωρίς να χρειάζεται να τα βάφουν συνεχώς. Μπορεί να γεμίσει τα κενά, αλλά και να δημιουργήσει ολόκληρο το φρύδι σε περιπτώσεις απώλειας των τριχών, όπως η αλωπεκία, η τριχόπτωση, οι χημειοθεραπείες ή η ελάττωση της τριχοφυΐας λόγω ηλικίας.

Πώς λειτουργούσαν οι παλαιότερες τεχνικές;

Οι παλαιότερες τεχνικές έχουν περισσότερες ομοιότητες με τατουάζ. Αξίζει να σημειωθεί πως για την εφαρμογή του δεν είναι απαραίτητη η πλήρης αποτρίχωση τους. Ίσα ίσα που οι αληθινές τρίχες του φρυδιού ολοκληρώνουν το σχήμα και το κάνουν πιο φυσικό. Η διάρκεια που αντέχει το ημιμόνιμο μακιγιάζ με τατουάζ στα φρύδια είναι 1-3 χρόνια, ανάλογα με τους βασικούς παράγοντες που θα δούμε παρακάτω. Τα αποτέλεσμα του tattoo θολώνει ελαφρώς καθώς περνάει ο χρόνος μέχρι που παίρνει τη μορφή σκιάς.

Πώς λειτουργούσαν οι νέες τεχνικές;

Οι πιο σύγχρονες τεχνικές ημιμόνιμου μακιγιάζ διαφέρουν αρκετά από τις παλαιότερες τεχνικές.Η σύγχρονη τεχνική λειτουργεί με ελαφριά σκίαση και είναι η πιο δημοφιλής σήμερα. Βέβαια, τεχνική με τεχνική διαφέρει, αποτέλεσμα με αποτέλεσμα δίνει άλλη όψη. Όσα τα γούστα και τύποι ομορφιάς, τόσες και οι τεχνικές.

Τί είναι τα Powder Brows και πώς λειτουργεί η τεχνική;

Τα powder brows είναι η λεγόμενη τεχνική πούδρας. Ελαφριά σκίασης, μιμείται την εμφάνιση του παραδοσιακού μακιγιάζ με σκιά για τα φρύδια. Το αποτέλεσμα είναι πολύ φυσικό και πολλές φορές δεν γίνεται και αντιληπτό από τους γύρω μας.
Είναι ιδανικό για γυναίκες που θέλουν ένα φυσικό αποτέλεσμα στα φρύδια τους ώστε να μη χρειάζεται να μακιγιάρονται καθημερινά, για πολύ νέες κοπέλες στις οποίες ταιριάζει κι αυτό το φυσικό αποτέλεσμα. Δυστυχώς δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί σε όλες τις υποψήφιες, ιδιαίτερα σε κυρίες οι οποίες έχουν παλαιότερο τατουάζ με παλιά τεχνική. Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει αυτή η τεχνική και έχετε άλλο αποτέλεσμα πολύ πιθανόν να σας ζητηθεί να προβείτε σε αφαίρεση.

Γιατί προτιμούμε αυτές τις νέες τεχνικές;

Αυτές οι πιο σύγχρονες τεχνικές, πραγματοποιούνται εντελώς επιφανειακά, κάτι το οποίο τις καθιστά ημιμόνιμες αλλά πιθανότατα να ”χαλαρώσει” το αποτέλεσμα με την πάροδο του χρόνου. Έτσι είναι λιγότερο δεσμευτικές και υποχωρούν με πιο φυσικό τρόπο. Οι χρωστικές που χρησιμοποιούνται είναι πιο ελαφριές. Φυσικά, ιδανικά απαιτούν μία συντήρηση ετήσια. Έτσι κερδίζουμε και διατηρούμε ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.
Τα σκληρά και κόμπακτ αποτελέσματα δεν ταιριάζουν σε νέα, σύγχρονα πρόσωπα! Προτιμήστε φυσικά αποτελέσματα, σύγχρονες τεχνικές και νέους επαγγελματίες του χώρου όπως η Ρούλη Μπάζιλ!

No comments

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ

NEWSLETTER ΜΑΣ

Με την Εγγραφή σας κερδίζετε πρόσβαση στις προσφορές και την εκπτωτική πολιτική για τα μέλη μας
Στο studio της Rouli Basil επιλέγουμε την φυσικότητα και δίνουμε έμφαση στα φυσικά σου χαρακτηριστικά χωρίς υπερβολές. Εμπιστεύσου μας και επέτρεψε στον εαυτό σου να νιώθει όμορφα γεμάτη αυτοπεποίθηση όλη την διάρκεια της μέρας. Θα είσαι γεμάτη αυτοπεποίθηση και τις 24 ώρες της μέρας. Το ημιμόνιμο μακιγιάζ και τα extension βλεφαρίδων βρίσκονται στο επίκεντρο της βιομηχανίας τις ομορφιάς εδώ και παρά πολλά χρόνια και συνεχώς εξελίσσονται, προκειμένου τα αποτελέσματα να ακολουθούν τις νέες τάσεις τις ομορφιάς αλλά και της επιστήμης.
Δευτέρα: Κλειστά
Τρίτη: 10:00 – 21:00
Τετάρτη: 10:00 – 21:00
Πέμπτη: 10:00 – 21:00
Παρασκευή: 10:00 – 21:00
Σάββατο: 10:00 – 16:00
Κυριακή: Κλειστά

Διεύθυνση: Βάκχου 26, Βάρη
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: +30 6976853174
E-mail: info@rouli-basil.gr