Τρ-Παρ: 10-21.00 / Σαβ: 10-16.00

Pmu Brows

section-c1587ec

Tί να περιμένεις από ένα PMU Βrows ραντεβού;

Ένα τυπικό ραντεβού PMU Brow διαρκεί έως 2,5-3,5 ώρες, ανάλογα με την εργασία που απαιτείται.

Ένα τυπικό ραντεβού θα περιλαμβάνει τα ακόλουθα βήματα:

Α. Προφίλ του πελάτη-γνωριμία:

Ο καλλιτέχνης-επαγγελματίας ομορφιάς PMU θα αξιολογήσει τον τρόπο ζωής και την αισθητική του πελάτη, ώστε να δώσει την καλύτερη πρόταση στα φρύδια του.

 

Του ταιριάζει κάτι τολμηρό ή φυσικό; Συνηθίζει να εφαρμόζει μακιγιάζ κάθε μέρα ή μόνο σε ειδικές περιστάσεις; Τι σχήμα προσώπου έχει; Έχει το ίδιο χρώμα μαλλιών; Αλλάζει συχνά στυλ στα μαλλιά; Αυτή η συζήτηση θα βοηθήσει τον καλλιτέχνη να δημιουργήσει τα καλύτερα φρύδια για τον πελάτη του.

 

Β. Οι φωτογραφίες με το "Πριν" θα αποθανατίσουν την περιοχή των φρυδιών/των ματιών:

Προϋπόθεση για να προχωρήσετε στη διαδικασία PMU Brow είναι να εξουσιοδοτήσετε τον καλλιτέχνη σας να τραβήξει και να σας εμφανίσει φωτογραφίες του πριν και του μετά. Έτσι θα μπορέσετε να έχετε και εσείς μία πλήρη και εμφανή απόδειξη, της όμορφης αλλαγής που πραγματοποιήθηκε στο πρόσωπό σας!

Γ.Σχεδιάζουμε τα φρύδια:

Στη συνέχεια, ο καλλιτέχνης PMU Brow Artist θα σχεδιάσει τα φρύδια απευθείας στο πρόσωπο του πελάτη με ένα μολύβι φρυδιών. Αυτός θα είναι ο οδηγός του καλλιτέχνη για τη διαδικασία PMU Brow. Αυτό επιτρέπει επίσης στον πελάτη να δει την τελική εμφάνιση πριν από οποιαδήποτε μόνιμη εργασία. Τίποτα δεν εκτελείται έως ότου ο πελάτης αγαπήσει και εγκρίνει αυτό το σχέδιο !!!

Δ. Εφαρμογή PMU Brow:

Μετά από μια πολύ ακριβή διαδικασία μουδιάσματος για την απόλυτη άνεσή σας, ο PMU Brow Artist ξεκινά την εφαρμογή PMU Brow τεχνικής, ακολουθώντας το σχέδιο που έχουν συμφωνήσει με τον πελάτη.

Ε. Έγκριση πελάτη τελικού σχεδιασμού:

Η εφαρμογή No Defining Beauty PMU Brow θεωρείται ολοκληρωμένη έως ότου ο πελάτης είναι 100% ερωτευμένος με το τελικό σχέδιο. Θα σας δώσουμε τον χρόνο που χρειάζεστε, ώστε να δείτε ξανά και ξανά όσες φορές χρειάζεται, το τελικό αποτέλεσμα.. Για να διασφαλίσετε ότι εσείς και ο καλλιτέχνης συμφωνείτε ότι ο σχεδιασμός είναι τελικός, και ότι τα δύο φρύδια είναι συμμετρικά, δώστε βάση και στις δικές του συμβουλές.

https://rouli-basil.gr/wp-content/uploads/2021/09/hbz-microshading-1-1573835604-570x380.jpg
section-50a9d83

Οι συνεδρίες πελατών κλείνονται με χρονικό περιθώριο για να διασφαλιστεί ότι ο καλλιτέχνης σας που θα εφαρμόσει το Brow PMU δεν βιάζεται ΠΟΤΕ να ολοκληρώσει τη συνεδρία σας, καθώς πιστεύουμε ότι η τελειομανής ποιότητα υπερβαίνει κατά πολύ τη σημασία της ποσότητας των συνεδριών που μπορούν να συμπιεστούν σε μια μέρα (όπως συχνά μας ενημερώνεται ότι συμβαίνει σε άλλα στούντιο), Mας εμπιστεύεστε το πιο καθοριστικό χαρακτηριστικό του προσώπου σας και ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ παίρνουμε αυτή την εμπιστοσύνη/δέσμευση ασήμαντα, για εμάς, το να ΑΓΑΠΑΤΕ τα τελειωμένα σας φρύδια είναι απαραίτητο !

section-9c6c110
Testimonials
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ

NEWSLETTER ΜΑΣ

Με την Εγγραφή σας κερδίζετε πρόσβαση στις προσφορές και την εκπτωτική πολιτική για τα μέλη μας
Στο studio της Rouli Basil επιλέγουμε την φυσικότητα και δίνουμε έμφαση στα φυσικά σου χαρακτηριστικά χωρίς υπερβολές. Εμπιστεύσου μας και επέτρεψε στον εαυτό σου να νιώθει όμορφα γεμάτη αυτοπεποίθηση όλη την διάρκεια της μέρας. Θα είσαι γεμάτη αυτοπεποίθηση και τις 24 ώρες της μέρας. Το ημιμόνιμο μακιγιάζ και τα extension βλεφαρίδων βρίσκονται στο επίκεντρο της βιομηχανίας τις ομορφιάς εδώ και παρά πολλά χρόνια και συνεχώς εξελίσσονται, προκειμένου τα αποτελέσματα να ακολουθούν τις νέες τάσεις τις ομορφιάς αλλά και της επιστήμης.
Δευτέρα: Κλειστά
Τρίτη: 10:00 – 21:00
Τετάρτη: 10:00 – 21:00
Πέμπτη: 10:00 – 21:00
Παρασκευή: 10:00 – 21:00
Σάββατο: 10:00 – 16:00
Κυριακή: Κλειστά

Διεύθυνση: Βάκχου 26, Βάρη
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: +30 6976853174
E-mail: info@rouli-basil.gr