Τρ-Παρ: 10-21.00 / Σαβ: 10-16.00

Lash Lift Tint

section-c1587ec

Τι είναι το lash lift;

Είναι η νέα τάση που έχει γίνει must σε όλα τα σαλόνια ομορφιάς κι έχει κατακτήσει όλο τον κόσμο και φυσικά το instagram! Πρόκειται για την τριπλή νέα επαναστατική μέθοδο που εφαρμόζουμε στις φυσικές βλεφαρίδες για να πετύχουμε εντυπωσιακό γύρισμα, βαφή και θεραπεία διόγκωσης βλεφαρίδων lash filler, ανάλογα με τις ανάγκες των βλεφαρίδων. Με την τεχνική lash lift επιτυγχάνουμε εντελώς φυσικό γύρισμα των βλεφαρίδων από τη ρίζα τους και στην καμπυλότητα που επιθυμούμε.

Ποιο είναι το αποτέλεσμα;

-Έντονο βλέμμα που κερδίζει τις εντυπώσεις.
-Ανορθωμένες βλεφαρίδες σαν να έχουν αναγεννηθεί
-Έντονες, πυκνές βλεφαρίδες και με την καμπυλότητα που ταιριάζει στην καθεμία μας ξεχωριστά.
-Φυσικό αποτέλεσμα, χωρίς υπερβολές.

Ποια είναι τα οφέλη του lash lift

  1. Είναι η καλύτερη λύση σε περιπτώσεις που δεν επιθυμούμε κάποια τεχνητή παρέμβαση, όπως συμβαίνει στα extensions βλεφαρίδων.
  2. Είναι μια επιλογή που εξασφαλίζει εξαιρετικά φυσικό αποτέλεσμα.
  3. Δεν απαιτεί μετά καμιά ιδιαίτερη φροντίδα ούτε και εξειδικευμένα προϊόντα καθημερινής περιποίησης ή μακιγιάζ/ντεμακιγιάζ ματιών.
  4. Είναι οικονομικότερο σε σχέση με οποιαδήποτε μέθοδο περιποίησης των φυσικών βλεφαρίδων, με εξαιρετικά αποτελέσματα και μεγάλη διάρκεια.
https://rouli-basil.gr/wp-content/uploads/2018/11/SEMINAR2-570x380.jpg
section-50a9d83

Ποια είναι η τεχνική που πρέπει να ακολουθήσω;

Η τεχνίτρια θα σου προτείνει το ιδανικό «γύρισμα» για τις δικές σου βλεφαρίδες ώστε το αποτέλεσμα να είναι αυτό ακριβώς που επιθυμείς και που θα αναδείξει τα δικά σου μάτια με τον πιο ιδανικό τρόπο.

Στη συνέχεια:

  • Καθαρίζουμε τα μάτια από τους ρύπους.
  • Τοποθετούμε το ρολάκι που έχουμε επιλέξει, ανάλογα με την καμπυλότητα που έχουμε επιλέξει και το κολλάμε στη βάση των βλεφαρίδων.
  • Βάζουμε την πρώτη λοσιόν με την οποία γίνεται το γύρισμα των βλεφαρίδων και το αφήνουμε από 8 έως 13’.
  • Σταθεροποιούμε το αποτέλεσμα.
  • Βάφουμε τις φυσικές βλεφαρίδες στην επιθυμητή απόχρωση με ειδική βαφή βλεφαρίδων.
  • Εφαρμόζουμε τη θεραπεία lash filler για πάχυνση των φυσικών βλεφαρίδων.
section-9c6c110

Διάρκεια Τεχνικής

50%

Κόστος τεχνικής

40%

Διάρκεια Αποτελέσματος

76%

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα του lash lift;

Το αποτέλεσμα του lash lift διαρκεί από 6 έως 8 εβδομάδες, ακολουθώντας τον κύκλο ζωής των φυσικών βλεφαρίδων. Κατά τις πρώτες 4 εβδομάδες μετά την εφαρμογή έχουμε το μέγιστο αποτέλεσμα το οποίο σταδιακά φθίνει. Η επανεφορμογή μπορεί να γίνει μετά από 2 μήνες ή και πιο πριν αν έχει συμπληρωθεί νωρίτερα ο κύκλος ανανέωσης των φυσικών βλεφαρίδων. Δηλαδή αν θέλεις να είναι πάντω ψηλά οι βλεφαρίδες σου δεν απαγορεύεται να ξανακάνεις lash lift και πριν από τους 2 μήνες.

Θα μπορώ να χρησιμοποιώ μάσκαρα μετά το lash lift;

Η χρήση της mascara φυσικά και μπορεί να γίνει από την επόμενη κιόλας μέρα αλλά δεν είναι απαραίτητη γιατί η διαδικασία του lift up περιλαμβάνει και την ημιμόνιμη βαφή των φυσικών βλεφαρίδων.

Testimonials
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ

NEWSLETTER ΜΑΣ

Με την Εγγραφή σας κερδίζετε πρόσβαση στις προσφορές και την εκπτωτική πολιτική για τα μέλη μας
Στο studio της Rouli Basil επιλέγουμε την φυσικότητα και δίνουμε έμφαση στα φυσικά σου χαρακτηριστικά χωρίς υπερβολές. Εμπιστεύσου μας και επέτρεψε στον εαυτό σου να νιώθει όμορφα γεμάτη αυτοπεποίθηση όλη την διάρκεια της μέρας. Θα είσαι γεμάτη αυτοπεποίθηση και τις 24 ώρες της μέρας. Το ημιμόνιμο μακιγιάζ και τα extension βλεφαρίδων βρίσκονται στο επίκεντρο της βιομηχανίας τις ομορφιάς εδώ και παρά πολλά χρόνια και συνεχώς εξελίσσονται, προκειμένου τα αποτελέσματα να ακολουθούν τις νέες τάσεις τις ομορφιάς αλλά και της επιστήμης.
Δευτέρα: Κλειστά
Τρίτη: 10:00 – 21:00
Τετάρτη: 10:00 – 21:00
Πέμπτη: 10:00 – 21:00
Παρασκευή: 10:00 – 21:00
Σάββατο: 10:00 – 16:00
Κυριακή: Κλειστά

Διεύθυνση: Βάκχου 26, Βάρη
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: +30 6976853174
E-mail: info@rouli-basil.gr