Τρ-Παρ: 10-21.00 / Σαβ: 10-16.00

Lash Lift | Για σαγηνευτικές βλεφαρίδες

Uncategorized

Τί γνωρίζετε για την εφαρμογή του lash lift;

Σαγηνέψτε με πυκνές, πλούσιες και γυριστές βλεφαρίδες κάθε μέρα για έναν έως δύο μήνες. Η πιο ασφαλής, πρωτοποριακή και εύκολη μέθοδος για πανέμορφες βλεφαρίδες είναι ευρέως διαδεδομένη και είναι το Lash Lift.

Είναι η νέα τάση που έχει γίνει must σε όλα τα σαλόνια ομορφιάς κι έχει κατακτήσει όλο τον κόσμο και φυσικά και το instagram! Πρόκειται για την τριπλή νέα επαναστατική μέθοδο που εφαρμόζουμε στις φυσικές βλεφαρίδες για να πετύχουμε εντυπωσιακό γύρισμα, βαφή και θεραπεία διόγκωσης βλεφαρίδων lash filler, ανάλογα με τις ανάγκες των βλεφαρίδων. Με την τεχνική lash lift επιτυγχάνουμε εντελώς φυσικό γύρισμα των βλεφαρίδων από τη ρίζα τους και στην καμπυλότητα που επιθυμούμε.

Ποια είναι τα οφέλη του Lash Lift;

  1. Είναι η καλύτερη λύση σε περιπτώσεις που δεν επιθυμούμε κάποια τεχνητή παρέμβαση, όπως συμβαίνει στα extensions βλεφαρίδων.
  2. Επιπλέον είναι μια επιλογή που εξασφαλίζει εξαιρετικά φυσικό αποτέλεσμα
  3. Δεν απαιτεί μετά καμμιά ιδιαίτερη φροντίδα ούτε και εξειδικευμένα προϊόντα καθημερινής περιποίησης ή μακιγιάζ/ντεμακιγιάζ ματιών.
  4. Είναι σαφώς οικονομικότερο σε σχέση με οποιαδήποτε μέθοδο περιποίησης των φυσικών βλεφαρίδων, με εξαιρετικά αποτελέσματα και μεγάλη διάρκεια.

Γιατί είναι εντυπωσιακό το αποτέλεσμα του lash lift;

Γιατί οι φυσικές βλεφαρίδες γυρίζουν από τη ρίζα που αυτό σημαίνει μέγιστος όγκος και μήκος. Επίσης, με τη θεραπεία lash filler οι τρίχες αποκτούν όγκο και ελαστικότητα, ενώ το αποτέλεσμα απογειώνεται με τη βαφή των βλεφαρίδων.

Ποια είναι η διαδικασία του Lash Lift;

Αρχικά η τεχνίτρια θα σου προτείνει το ιδανικό «γύρισμα» για τις δικές σου βλεφαρίδες ώστε το αποτέλεσμα να είναι αυτό ακριβώς που επιθυμείς και που θα αναδείξει τα δικά σου μάτια με τον πιο ιδανικό τρόπο.

Στη συνέχεια:

  • Καθαρίζουμε τα μάτια από τους ρύπους.
  • Τοποθετούμε το ρολλάκι που έχουμε επιλέξει, ανάλογα με την καμπυλότητα που έχουμε επιλέξει και το κολλάμε στη βάση των βλεφαρίδων.
  • Βάζουμε την πρώτη λοσιόν με την οποία γίνεται το γύρισμα των βλεφαρίδων και το αφήνουμε από 8 έως 13’.
  • Σταθεροποιούμε το αποτέλεσμα.
  • Βάφουμε τις φυσικές βλεφαρίδες στην επιθυμητή απόχρωση με ειδική βαφή βλεφαρίδων.
  • Εφαρμόζουμε τη θεραπεία lash filler για πάχυνση των φυσικών βλεφαρίδων

Παίζει ρόλο η ηλικία στην εφαρμογή του Lash Lift;

Το lash lift μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις φυσικές βλεφαρίδες, ανεξάρτητα από το μήκος τους και τη διεύθυνσή τους (καθοδικές, ευθείες ή με μικρή κλίση) δίνοντας εντυπωσιακό φυσικό αποτέλεσμα.

Λόγω του ότι το αποτέλεσμα είναι απολύτως φυσικό, το lash lift μπορεί να έχει εφαρμογή σε όλες τις ηλικίες και ακόμα και σε άντρες που έχουν καθοδικές βλεφαρίδες που μπορεί να τους προκαλεί δυσκολία στην όρασή τους, αφού το αποτέλεσμα του lash lift σε έναν άντρα δεν είναι καθόλου θηλυπρεπές.

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα του lash lift;

Το αποτέλεσμα του lash lift διαρκεί από 6 έως 8 εβδομάδες, ακολουθώντας τον κύκλο ζωής των φυσικών βλεφαρίδων. Κατά τις πρώτες 4 εβδομάδες μετά την εφαρμογή έχουμε το μέγιστο αποτέλεσμα το οποίο σταδιακά φθίνει. Η επανεφορμογή μπορεί να γίνει μετά από 2 μήνες ή και πιο πριν αν έχει συμπληρωθεί νωρίτερα ο κύκλος ανανέωσης των φυσικών βλεφαρίδων. Δηλαδή αν θέλεις να είναι πάντα ψηλά οι βλεφαρίδες σου δεν απαγορεύεται να ξανακάνεις lash lift και πριν από τους 2 μήνες.

AfterCare Tip: Θα μπορώ να χρησιμοποιώ μάσκαρα μετά το lash lift;

Η χρήση της mascara φυσικά και μπορεί να γίνει από την επόμενη κιόλας μέρα αλλά δεν είναι απαραίτητη γιατί η διαδικασία του lift up περιλαμβάνει και την ημιμόνιμη βαφή των φυσικών βλεφαρίδων. Αν όμως θες σε κάποιες ιδιαίτερες περιπτώσεις να βάλεις μάσκαρα θα σου πρότεινα τη μάσκαρα Frida της Inlei που είναι ειδικά σχεδιασμένη για lash lift.

Είσαι επαγγελματίας ομορφιάς και χρειάζεσαι σεμινάρια από την Rouli Basil;

No comments

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ

NEWSLETTER ΜΑΣ

Με την Εγγραφή σας κερδίζετε πρόσβαση στις προσφορές και την εκπτωτική πολιτική για τα μέλη μας
Στο studio της Rouli Basil επιλέγουμε την φυσικότητα και δίνουμε έμφαση στα φυσικά σου χαρακτηριστικά χωρίς υπερβολές. Εμπιστεύσου μας και επέτρεψε στον εαυτό σου να νιώθει όμορφα γεμάτη αυτοπεποίθηση όλη την διάρκεια της μέρας. Θα είσαι γεμάτη αυτοπεποίθηση και τις 24 ώρες της μέρας. Το ημιμόνιμο μακιγιάζ και τα extension βλεφαρίδων βρίσκονται στο επίκεντρο της βιομηχανίας τις ομορφιάς εδώ και παρά πολλά χρόνια και συνεχώς εξελίσσονται, προκειμένου τα αποτελέσματα να ακολουθούν τις νέες τάσεις τις ομορφιάς αλλά και της επιστήμης.
Δευτέρα: Κλειστά
Τρίτη: 10:00 – 21:00
Τετάρτη: 10:00 – 21:00
Πέμπτη: 10:00 – 21:00
Παρασκευή: 10:00 – 21:00
Σάββατο: 10:00 – 16:00
Κυριακή: Κλειστά

Διεύθυνση: Βάκχου 26, Βάρη
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: +30 6976853174
E-mail: info@rouli-basil.gr