Τρ-Παρ: 10-21.00 / Σαβ: 10-16.00

Mάθε τα πάντα για Brow Lamination | Beauty Trend

Brows MAΚΙΓΙΑΖ Microblading Μακιγιάζ

Τι είναι το brow lamination?

Το brow lamination (ή brow lift) είναι μια θεραπεία φρυδιών, η οποία σφυρηλατεί τα φρύδια και τα ανυψώνει. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται 50% μεγαλύτερος όγκος και πάχος.

Πως λειτουργεί και τι αποτελέσματα να περιμένουμε ;

Όπως είναι φυσικό, τις περισσότερες φορές τα φρύδια μας μακραίνουν σε μία ίσια πορεία, πολλές φορές καθοδική, δίνοντας μας μία λυπημένη όψη. Με τη θεραπεία αυτή, μας δίνεται η ευκαιρία να επέμβουμε στο DNA της τρίχας μας και να προσδώσουμε μία ανοδική πορεία, ανορθώνοντας έτσι το βλέμμα μας. Τα αποτελέσματα βέβαια εξαρτώνται από το φυσικό μας φρυδάκι. Ωστόσο έχει απίστευτα αποτελέσματα. Πολλές φορές ενισχύει και την περιποίηση των φρυδιών μας καθώς είναι ιδανικό και για πολύ χοντρές τριχούλες, ατίθασες που δεν ”συμμορφώνονται” εύκολα.

Είναι ασφαλή θεραπεία για το φυσικό μας φρύδι;

Ο λόγος που ονομάζεται brow lamination είναι επειδή ουσιαστικά είναι μία θεραπεία αναδόμησης και ενίσχυσης της φυσικής τρίχας. Ιδιαίτερα σημαντικό βέβαια είναι ότι τα τα προϊόντα τα οποία χρησιμοποιούμε εμείς στο χώρο μας, είναι ευρωπαϊκής προέλευσης μεγάλης ελεγχόμενης εταιρείας.

Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα;

Τα αποτελέσματα διαρκούν έως και δύο μήνες, ανάλογα με το πόσο γρήγορα μεγαλώνει η φυσική τρίχα . Προτεινόμενος χρόνος συντήρησης της θεραπείας στις 6 εβδομάδες.
Στον χώρο μας παραδίδουμε και σεμινάρια εκμάθησης αυτής της θεραπείας .Πολλές φίλες μας επισκέπτονται αποκλειστικά και μόνο για αυτή τη θεραπεία, καθώς αποτελεί σήμα κατατεθέν του studio.
Πέρα από το πρακτικό κομμάτι είναι ιδιαίτερα σημαντικό να γνωρίσουμε και το θεωρητικό για να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα.
Πάρε μέρος στο σεμινάριο μας και μάθε το πιο hot trend φρυδιών σε παγκόσμιο επίπεδο. Ρώτησε για εμάς και πάρε τις κατάλληλες συστάσεις!

No comments

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ

NEWSLETTER ΜΑΣ

Με την Εγγραφή σας κερδίζετε πρόσβαση στις προσφορές και την εκπτωτική πολιτική για τα μέλη μας
Στο studio της Rouli Basil επιλέγουμε την φυσικότητα και δίνουμε έμφαση στα φυσικά σου χαρακτηριστικά χωρίς υπερβολές. Εμπιστεύσου μας και επέτρεψε στον εαυτό σου να νιώθει όμορφα γεμάτη αυτοπεποίθηση όλη την διάρκεια της μέρας. Θα είσαι γεμάτη αυτοπεποίθηση και τις 24 ώρες της μέρας. Το ημιμόνιμο μακιγιάζ και τα extension βλεφαρίδων βρίσκονται στο επίκεντρο της βιομηχανίας τις ομορφιάς εδώ και παρά πολλά χρόνια και συνεχώς εξελίσσονται, προκειμένου τα αποτελέσματα να ακολουθούν τις νέες τάσεις τις ομορφιάς αλλά και της επιστήμης.
Δευτέρα: Κλειστά
Τρίτη: 10:00 – 21:00
Τετάρτη: 10:00 – 21:00
Πέμπτη: 10:00 – 21:00
Παρασκευή: 10:00 – 21:00
Σάββατο: 10:00 – 16:00
Κυριακή: Κλειστά

Διεύθυνση: Βάκχου 26, Βάρη
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: +30 6976853174
E-mail: info@rouli-basil.gr