Τρ-Παρ: 10-21.00 / Σαβ: 10-16.00

Φροντίδα Ομορφιάς

Στο κέντρο αισθητικής και την ακαδημία της Rouli Basil, σας καλωσορίζουμε σε ένα νέο μοναδικό μονοπάτι ομορφιάς.

Η καθημερινότητά σας αλλάζει, η αυτοπεποίθηση απογειώνεται και αυτό που ονειρεύεστε για την εικόνα σας πραγματοποιείται και έχει διάρκεια. Ακολουθώντας απλά τα βήματα, μπορούμε να γνωρίσουμε την καλύτερη πλευρά του εαυτού μας!

To επαγγελματικό ημιμόνιμο μακιγιάζ και η περιποίηση του προσώπου σας είναι οι βασικοί πυλώνες που θα σας αναδείξουν. Θα λάμψετε από μέσα προς τα έξω, θα κερδίσετε έξτρα γοητεία, θα καταπλήξετε με την ομορφιά σας!

Πώς πρέπει να προετοιμαστώ για το ημιμόνιμο μακιγιάζ; Ποια βήματα να ακολουθήσω για να πετύχει άριστα η εφαρμογή; Ποιες ουσίες να αποφύγω μετά την εφαρμογή και πώς να προστατέψω το αποτέλεσμα για να διατηρηθεί περισσότερο;

Διαβάστε  αναλυτικά τις οδηγίες της Rouli Basil σχετικά με τo Precare, το Aftercare pampering αλλά και το Retouch που πρέπει να ακολουθήσετε.

 

Οι επαγγελματίες ομορφιάς όπως η Rouli Basil, γνωρίζουν πόσο σπουδαίο είναι να ακολουθήσετε ευλαβικά τις παρακάτω συμβουλές:

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ

NEWSLETTER ΜΑΣ

Με την Εγγραφή σας κερδίζετε πρόσβαση στις προσφορές και την εκπτωτική πολιτική για τα μέλη μας
Στο studio της Rouli Basil επιλέγουμε την φυσικότητα και δίνουμε έμφαση στα φυσικά σου χαρακτηριστικά χωρίς υπερβολές. Εμπιστεύσου μας και επέτρεψε στον εαυτό σου να νιώθει όμορφα γεμάτη αυτοπεποίθηση όλη την διάρκεια της μέρας. Θα είσαι γεμάτη αυτοπεποίθηση και τις 24 ώρες της μέρας. Το ημιμόνιμο μακιγιάζ και τα extension βλεφαρίδων βρίσκονται στο επίκεντρο της βιομηχανίας τις ομορφιάς εδώ και παρά πολλά χρόνια και συνεχώς εξελίσσονται, προκειμένου τα αποτελέσματα να ακολουθούν τις νέες τάσεις τις ομορφιάς αλλά και της επιστήμης.
Δευτέρα: Κλειστά
Τρίτη: 10:00 – 21:00
Τετάρτη: 10:00 – 21:00
Πέμπτη: 10:00 – 21:00
Παρασκευή: 10:00 – 21:00
Σάββατο: 10:00 – 16:00
Κυριακή: Κλειστά

Διεύθυνση: Βάκχου 26, Βάρη
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: +30 6976853174
E-mail: info@rouli-basil.gr