Τρ-Παρ: 10-21.00 / Σαβ: 10-16.00

Blog

Beauty

Πώς να επιλέξω το ιδανικό αντηλιακό για εμένα;

Πώς να επιλέξω το ιδανικό αντηλιακό για εμένα;

Σίγουρα με την άφιξη του καλοκαιριού πέρα από τον ήλιο την θάλασσα το μαύρισμα μας έρχεται και η σκέψη του αντηλιακού. Το αντηλιακό είναι ιδιαίτερα σημαντικό προϊόν το οποίο πρέπει να καθιερώσουμε στην ρουτίνα μας καθόλη τη διάρκεια του έτους.(Άντρες, γυναίκες, παιδιά, ηλικιωμένοι!

Το αντηλιακό το οποίο θα επιλέξουμε πρέπει να μας προστατεύει και από τις ακτίνες UVA και από τις ακτίνες UVB.

Επίσης είναι ιδιαίτερα σημαντικό να επιλέγουμε τον σωστό δείκτη προστασίας. Ο δείκτης SPF επιλέγεται από τον τύπο δέρματος αλλά και από το χρόνο τον οποίο θα περάσουμε κάτω από τον ήλιο. Ο συγκεκριμένος δείκτης θεσπίστηκε για πρώτη φορά το 1962 ώστε να βοηθηθούν οι καταναλωτές .

Προσωπικά θεωρώ ότι στην Ελλάδα, μία χώρα πολύ κοντά στον Ισημερινό με έντονη ηλιοφάνεια καλό είναι να χρησιμοποιούμε πολύ υψηλούς δείκτες αντηλιακής προστασίας ιδιαίτερα στο πρόσωπο.

Ο τύπος της επιδερμίδας μας καθορίζει και το αντηλιακό προσώπου, το οποίο μας ταιριάζει.

Τα κανονικά δέρματα και ίσως και τα πιο ξηρά επιλέγουν παχύρρευστες υφές κρέμες και ίσως πιο παχύρρευστα ακόμη υλικά. Ενώ τα μικτά και λιπαρά δέρματα επιλέγουν συνήθως πιο ελαφριές υφές όπως τζελ. Επίσης αρκετά δέρματα εφήβων και όχι μόνο με τάσεις ακμής είναι καλό να επιλέγουν αντηλιακά που ρυθμίζουν την έκκριση σμίγματος και βοηθούν στην μείωση της λιπαρότητας.

Στον χώρο μας πλέον μπορείτε να βρείτε αντηλιακά τα οποία προέρχονται από την Κορέα, με SPF 50, formula Αλόης ιδανικά για όλους τους τύπους δέρματος.

Beauty, MAΚΙΓΙΑΖ, Μακιγιάζ

Rejuvance | Oλιστικά χωρίς ρυτίδες!

Το Rejuvance προσφέρει την απόλυτη φυσική ολιστική ομορφιά. Αποτέλεσμα: Λεπτές γραμμές προσώπου, σημάδια και κηλίδες , ρυτίδες έκφρασης είναι πλέον παρελθόν!

Στο χώρο μας εγκαινιάζουμε μία νέα ολιστική θεραπεία ομορφιάς το Rejuvance.- Βιοενεργειακο Lifting!

Τί είναι το Rejuvance- Βιοενεργειακό Lifting;

Το Rejuvance είναι το πιο αποτελεσματικό, ολιστικό, αντιγηραντικό μασάζ προσώπου και απευθύνεται σε όλες και όλους.

Mήπως έχει έρθει η ώρα να σταματήσουμε το χρόνο με φυσικό τρόπο;

Το Rejuvance λοιπόν αποτελεί μία μέθοδο φυσικού λίφτινγκ. Δεν χρησιμοποιείται κρέμα ή κάποιο μηχάνημα όλες οι κινήσεις πραγματοποιούνται με τα άκρα των δακτύλων. Με πιέσεις των δακτύλων ουσιαστικά επιδρούμε στο μυϊκό ιστό της επιδερμίδας και ενισχύουμε με την κυκλοφορία του αίματος στο πρόσωπο.

Tί πετυχαίνουμε με την τεχνική του  Rejuvance- Βιοενεργειακό Lifting;

Ως αποτέλεσμα της φυσικής πρωτοποριακής αυτής θεραπείας, είναι πως ενισχύουμε τους φυσικούς μηχανισμούς ενυδάτωσης, παραγωγής κολλαγόνου και ελαστικής . Η ρυτίδες μαλακώνουν, η επιδερμίδα λειαίνει καθώς ανακουφιζόμαστε από πονοκεφάλους, χαλαρώνουμε και ηρεμούμε.

Σε ποιους απευθύνεται αυτή η θεραπεία Rejuvance- Βιοενεργειακό Lifting;

Ενδείκνυται:

  • Για άντρες και γυναίκες, νέους μεσήλικες και ηλικιωμένους
  • Είναι οικονομικό
  • Μπορεί να επαναλαμβάνεται συνέχεια
  • Δεν υπάρχουν παρενέργειες
  • Ιδανικό και για τους 12 μήνες του χρόνου
  • Άμεσα αποτελέσματα
  • Δίνει μία αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης
  • Επιβραδύνει την γήρανση και δρα προληπτικά

Ποια είναι τα βήματα που ακολουθούμε στην θεραπεία Rejuvance- Βιοενεργειακό Lifting;

Ένας θεραπευτικός κύκλος αποτελείται από 6 θεραπείες. Κάθε συνεδρία επικεντρώνεται και σε διαφορετικούς μύες. Κάθε θεραπεία είναι μια νέα εμπειρία.

Το πρόσωπο γίνεται λαμπερό ενυδατωμένο, αντιμετωπίζονται οι μαύροι κύκλοι ενώ η χαλάρωση και η ηρεμία γίνονται αντιληπτές σε όλο το σώμα.

Ποιο είναι το κόστος της θεραπείας Rejuvance- Βιοενεργειακό Lifting;

Πέρα από τα θεραπευτικά οφέλη της θεραπείας και την μοναδική της άμεση δράση, λόγω της φυσικότητας της τεχνικής δεν επιβαρύνει το δέρμα μας με ουσίες και διάφορα χημικά σκευάσματα. Πρόκειται για ότι πιο φυσικό και καινοτόμο μπορείτε να δοκιμάσετε. Πιστέψτε με, δεν υπάρχει κάτι πιο αναζωγονητικό, από ένα θεραπευτικό μασάζ στο πρόσωπο 60 λεπτών, που το ανορθώνει και το καταπραύνει!

Το κόστος της θεραπείας, προσιτό σε όλους, ώστε να μπορέσουν όλοι να απολαύσουν και αυτήν την θεραπεία. Στο κέντρο της Rouli Basil, στηρίζουμε φυσικές τεχνικές, αποφεύγουμε να χρησιμοποιούμε parabens και έχουμε ισχυρή οικολογική συνείδηση! Ακολουθήστε μας!

1 συνεδρία : 30€ διάρκεια 60 λεπτά

Πακέτο θεραπευτικού κύκλου 6 θεραπείες :150€

 

Uncategorized

Τεχνική φρυδιών: Powder Brows

Τα σκληρά και κόμπακτ αποτελέσματα δεν ταιριάζουν σε νέα, σύγχρονα πρόσωπα!

Πώς ξεκίνησε και γιατί η τεχνική ημιμόνιμου μακιγιάζ φρυδιών;

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών είναι ιδανικό για γυναίκες που θέλουν να έχουν πάντα περιποιημένα και καλοσχηματισμένα φρύδια χωρίς να χρειάζεται να τα βάφουν συνεχώς. Μπορεί να γεμίσει τα κενά, αλλά και να δημιουργήσει ολόκληρο το φρύδι σε περιπτώσεις απώλειας των τριχών, όπως η αλωπεκία, η τριχόπτωση, οι χημειοθεραπείες ή η ελάττωση της τριχοφυΐας λόγω ηλικίας.

Πώς λειτουργούσαν οι παλαιότερες τεχνικές;

Οι παλαιότερες τεχνικές έχουν περισσότερες ομοιότητες με τατουάζ. Αξίζει να σημειωθεί πως για την εφαρμογή του δεν είναι απαραίτητη η πλήρης αποτρίχωση τους. Ίσα ίσα που οι αληθινές τρίχες του φρυδιού ολοκληρώνουν το σχήμα και το κάνουν πιο φυσικό. Η διάρκεια που αντέχει το ημιμόνιμο μακιγιάζ με τατουάζ στα φρύδια είναι 1-3 χρόνια, ανάλογα με τους βασικούς παράγοντες που θα δούμε παρακάτω. Τα αποτέλεσμα του tattoo θολώνει ελαφρώς καθώς περνάει ο χρόνος μέχρι που παίρνει τη μορφή σκιάς.

Πώς λειτουργούσαν οι νέες τεχνικές;

Οι πιο σύγχρονες τεχνικές ημιμόνιμου μακιγιάζ διαφέρουν αρκετά από τις παλαιότερες τεχνικές.Η σύγχρονη τεχνική λειτουργεί με ελαφριά σκίαση και είναι η πιο δημοφιλής σήμερα. Βέβαια, τεχνική με τεχνική διαφέρει, αποτέλεσμα με αποτέλεσμα δίνει άλλη όψη. Όσα τα γούστα και τύποι ομορφιάς, τόσες και οι τεχνικές.

Τί είναι τα Powder Brows και πώς λειτουργεί η τεχνική;

Τα powder brows είναι η λεγόμενη τεχνική πούδρας. Ελαφριά σκίασης, μιμείται την εμφάνιση του παραδοσιακού μακιγιάζ με σκιά για τα φρύδια. Το αποτέλεσμα είναι πολύ φυσικό και πολλές φορές δεν γίνεται και αντιληπτό από τους γύρω μας.
Είναι ιδανικό για γυναίκες που θέλουν ένα φυσικό αποτέλεσμα στα φρύδια τους ώστε να μη χρειάζεται να μακιγιάρονται καθημερινά, για πολύ νέες κοπέλες στις οποίες ταιριάζει κι αυτό το φυσικό αποτέλεσμα. Δυστυχώς δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί σε όλες τις υποψήφιες, ιδιαίτερα σε κυρίες οι οποίες έχουν παλαιότερο τατουάζ με παλιά τεχνική. Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει αυτή η τεχνική και έχετε άλλο αποτέλεσμα πολύ πιθανόν να σας ζητηθεί να προβείτε σε αφαίρεση.

Γιατί προτιμούμε αυτές τις νέες τεχνικές;

Αυτές οι πιο σύγχρονες τεχνικές, πραγματοποιούνται εντελώς επιφανειακά, κάτι το οποίο τις καθιστά ημιμόνιμες αλλά πιθανότατα να ”χαλαρώσει” το αποτέλεσμα με την πάροδο του χρόνου. Έτσι είναι λιγότερο δεσμευτικές και υποχωρούν με πιο φυσικό τρόπο. Οι χρωστικές που χρησιμοποιούνται είναι πιο ελαφριές. Φυσικά, ιδανικά απαιτούν μία συντήρηση ετήσια. Έτσι κερδίζουμε και διατηρούμε ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.
Τα σκληρά και κόμπακτ αποτελέσματα δεν ταιριάζουν σε νέα, σύγχρονα πρόσωπα! Προτιμήστε φυσικά αποτελέσματα, σύγχρονες τεχνικές και νέους επαγγελματίες του χώρου όπως η Ρούλη Μπάζιλ!
Brows, lash lift

Things we love: Lash Lift & Brow Lamination |

Γιατί να κάνει lash lift;

Το lash lift είναι η νέα τεχνική που κάνει τις βλεφαρίδες να αποκτούν καμπύλη και πάχος σε μια συνεδρία. Αποφεύγεις την μάσκαρα και το καθημερινό μακιγιάζ και αποκτάς τις τέλειες βλεφαρίδες χωρίς καμία προσπάθεια.

Το ραντεβού διαρκεί μια ώρα περίπου. Περιλαμβάνει βαφή ειδική για βλεφαρίδες μαύρη για να δώσει το θεμιτό αποτέλεσμα. Με διάρκεια 2 μήνες έχεις τις δικές σου φυσικές μεγάλες βλεφαρίδες για βλέμμα σαγηνευτικό ακόμα και όταν φοράς μάσκα!

Γιατί να κανείς brow lamination;

Το brow lamination είναι η νέα τάση για φρύδια, πιο παχιά, καθώς τα 90s λεπτά φρύδια πλέον είναι εκτός. Με το brow lamination όταν έχεις κενά στα φρύδια σου μπορείς μαγικά να τα καλύψεις. Δίνει την αίσθηση ότι τα φρύδια είναι super fluffy και απαλά και με την βαφή φρυδιών το αποτέλεσμα είναι σαν να τους έχεις κάνει το πιο όμορφο μακιγιάζ. Το brow lamination περιέχει λοιπόν την τεχνική ανόρθωσης, βαφή και σχηματισμό. Διαρκεί 1.5 μήνα!

Οι παραπάνω τεχνικές λύνουν τα χέρια μας γιατί μας βοηθούν να απλοποιήσουμε το μακιγιάζ και μας κάνουν να νιώθουμε στα καλύτερα όταν είμαστε άβαφες. Τι περιμένεις, λοιπόν;

Κλείσε το ραντεβού σου για τέλεια φρύδια και βλεφαρίδες! Μόνο στην Ρούλη φυσικά

Uncategorized

Lash Lift | Για σαγηνευτικές βλεφαρίδες

Τί γνωρίζετε για την εφαρμογή του lash lift;

Σαγηνέψτε με πυκνές, πλούσιες και γυριστές βλεφαρίδες κάθε μέρα για έναν έως δύο μήνες. Η πιο ασφαλής, πρωτοποριακή και εύκολη μέθοδος για πανέμορφες βλεφαρίδες είναι ευρέως διαδεδομένη και είναι το Lash Lift.

Είναι η νέα τάση που έχει γίνει must σε όλα τα σαλόνια ομορφιάς κι έχει κατακτήσει όλο τον κόσμο και φυσικά και το instagram! Πρόκειται για την τριπλή νέα επαναστατική μέθοδο που εφαρμόζουμε στις φυσικές βλεφαρίδες για να πετύχουμε εντυπωσιακό γύρισμα, βαφή και θεραπεία διόγκωσης βλεφαρίδων lash filler, ανάλογα με τις ανάγκες των βλεφαρίδων. Με την τεχνική lash lift επιτυγχάνουμε εντελώς φυσικό γύρισμα των βλεφαρίδων από τη ρίζα τους και στην καμπυλότητα που επιθυμούμε.

Ποια είναι τα οφέλη του Lash Lift;

  1. Είναι η καλύτερη λύση σε περιπτώσεις που δεν επιθυμούμε κάποια τεχνητή παρέμβαση, όπως συμβαίνει στα extensions βλεφαρίδων.
  2. Επιπλέον είναι μια επιλογή που εξασφαλίζει εξαιρετικά φυσικό αποτέλεσμα
  3. Δεν απαιτεί μετά καμμιά ιδιαίτερη φροντίδα ούτε και εξειδικευμένα προϊόντα καθημερινής περιποίησης ή μακιγιάζ/ντεμακιγιάζ ματιών.
  4. Είναι σαφώς οικονομικότερο σε σχέση με οποιαδήποτε μέθοδο περιποίησης των φυσικών βλεφαρίδων, με εξαιρετικά αποτελέσματα και μεγάλη διάρκεια.

Γιατί είναι εντυπωσιακό το αποτέλεσμα του lash lift;

Γιατί οι φυσικές βλεφαρίδες γυρίζουν από τη ρίζα που αυτό σημαίνει μέγιστος όγκος και μήκος. Επίσης, με τη θεραπεία lash filler οι τρίχες αποκτούν όγκο και ελαστικότητα, ενώ το αποτέλεσμα απογειώνεται με τη βαφή των βλεφαρίδων.

Ποια είναι η διαδικασία του Lash Lift;

Αρχικά η τεχνίτρια θα σου προτείνει το ιδανικό «γύρισμα» για τις δικές σου βλεφαρίδες ώστε το αποτέλεσμα να είναι αυτό ακριβώς που επιθυμείς και που θα αναδείξει τα δικά σου μάτια με τον πιο ιδανικό τρόπο.

Στη συνέχεια:

  • Καθαρίζουμε τα μάτια από τους ρύπους.
  • Τοποθετούμε το ρολλάκι που έχουμε επιλέξει, ανάλογα με την καμπυλότητα που έχουμε επιλέξει και το κολλάμε στη βάση των βλεφαρίδων.
  • Βάζουμε την πρώτη λοσιόν με την οποία γίνεται το γύρισμα των βλεφαρίδων και το αφήνουμε από 8 έως 13’.
  • Σταθεροποιούμε το αποτέλεσμα.
  • Βάφουμε τις φυσικές βλεφαρίδες στην επιθυμητή απόχρωση με ειδική βαφή βλεφαρίδων.
  • Εφαρμόζουμε τη θεραπεία lash filler για πάχυνση των φυσικών βλεφαρίδων

Παίζει ρόλο η ηλικία στην εφαρμογή του Lash Lift;

Το lash lift μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις φυσικές βλεφαρίδες, ανεξάρτητα από το μήκος τους και τη διεύθυνσή τους (καθοδικές, ευθείες ή με μικρή κλίση) δίνοντας εντυπωσιακό φυσικό αποτέλεσμα.

Λόγω του ότι το αποτέλεσμα είναι απολύτως φυσικό, το lash lift μπορεί να έχει εφαρμογή σε όλες τις ηλικίες και ακόμα και σε άντρες που έχουν καθοδικές βλεφαρίδες που μπορεί να τους προκαλεί δυσκολία στην όρασή τους, αφού το αποτέλεσμα του lash lift σε έναν άντρα δεν είναι καθόλου θηλυπρεπές.

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα του lash lift;

Το αποτέλεσμα του lash lift διαρκεί από 6 έως 8 εβδομάδες, ακολουθώντας τον κύκλο ζωής των φυσικών βλεφαρίδων. Κατά τις πρώτες 4 εβδομάδες μετά την εφαρμογή έχουμε το μέγιστο αποτέλεσμα το οποίο σταδιακά φθίνει. Η επανεφορμογή μπορεί να γίνει μετά από 2 μήνες ή και πιο πριν αν έχει συμπληρωθεί νωρίτερα ο κύκλος ανανέωσης των φυσικών βλεφαρίδων. Δηλαδή αν θέλεις να είναι πάντα ψηλά οι βλεφαρίδες σου δεν απαγορεύεται να ξανακάνεις lash lift και πριν από τους 2 μήνες.

AfterCare Tip: Θα μπορώ να χρησιμοποιώ μάσκαρα μετά το lash lift;

Η χρήση της mascara φυσικά και μπορεί να γίνει από την επόμενη κιόλας μέρα αλλά δεν είναι απαραίτητη γιατί η διαδικασία του lift up περιλαμβάνει και την ημιμόνιμη βαφή των φυσικών βλεφαρίδων. Αν όμως θες σε κάποιες ιδιαίτερες περιπτώσεις να βάλεις μάσκαρα θα σου πρότεινα τη μάσκαρα Frida της Inlei που είναι ειδικά σχεδιασμένη για lash lift.

Είσαι επαγγελματίας ομορφιάς και χρειάζεσαι σεμινάρια από την Rouli Basil;

Beauty, lash lift, MAΚΙΓΙΑΖ

Kit ομορφιάς για άψογο lash lift | Βλεφαρίδες

Τί γνωρίζετε για την εφαρμογή του lash lift;

Σαγηνέψτε με πυκνές, πλούσιες και γυριστές βλεφαρίδες κάθε μέρα για έναν έως δύο μήνες. Η πιο ασφαλής, πρωτοποριακή και εύκολη μέθοδος για πανέμορφες βλεφαρίδες είναι ευρέως διαδεδομένη και είναι το Lash Lift.

Είναι η νέα τάση που έχει γίνει must σε όλα τα σαλόνια ομορφιάς κι έχει κατακτήσει όλο τον κόσμο και φυσικά και το instagram! Πρόκειται για την τριπλή νέα επαναστατική μέθοδο που εφαρμόζουμε στις φυσικές βλεφαρίδες για να πετύχουμε εντυπωσιακό γύρισμα, βαφή και θεραπεία διόγκωσης βλεφαρίδων lash filler, ανάλογα με τις ανάγκες των βλεφαρίδων. Με την τεχνική lash lift επιτυγχάνουμε εντελώς φυσικό γύρισμα των βλεφαρίδων από τη ρίζα τους και στην καμπυλότητα που επιθυμούμε.

Γιατί το αποτέλεσμα του Lash Lift είναι εντυπωσιακό;

-Έντονο βλέμμα που κερδίζει τις εντυπώσεις.
-Ανορθωμένες βλεφαρίδες σαν να έχουν αναγεννηθεί
-Έντονες, πυκνές βλεφαρίδες και με την καμπυλότητα που ταιριάζει στην καθεμία μας ξεχωριστά.
-Φυσικό αποτέλεσμα, χωρίς υπερβολές.

Γιατί να επιλέξω το Lash Lift Kit της Rouli Basil;

To Lash Lift Kit της Rouli Basil είναι το πιο γρήγορο κιτ της αγοράς! Σε προνομιακή τιμή, με εξαιρετικά αποτελέσματα, γίνεται αμέσως ο καλύτερος φίλος κάθε τεχνίτριας. To Lash Lift Kit της Rouli Basil μειώνεται την διαδικασία της ανόρθωσης σε 16’ λεπτά. Μπορείτε να έχετε ένα ολοκληρωμένο Lash Lift and Tint σε 30 λεπτά.
Extra TIP: Ιδανικά συνδυάζετε με μαύρη βαφή βλεφαρίδων .

Τί περιλαμβάνει το νέο Lash Lift Kit της Rouli Basil;

To Lash Lift Kit της Rouli Basil αποτελεί μία πλήρη σειρά επαγγελματικών προϊόντων για θεραπείες πύκνωσης, ανόρθωσης και γυρίσματος βλεφαρίδων. Τα απόλυτα προϊόντα, για το απόλυτο Lash Lift
To Lash Lift Kit της Rouli Basil περιλαμβάνει:
•Ένα perm + δύο perm για την διαδικασία ανόρθωσης
•Έναν όρο θρέψης με κολλαγόνο (collagen)
•Cleanser
•Δύο χτενάκια
•Pads καμπυλότητα
•Micro brush
•Mascara brush
To Lash Lift Kit της Rouli Basil περιέχει προϊόντα για 17-20 εφαρμογές!

Γιατί το Lash Lift Kit της Rouli Basil είναι ένα προιόν που θα αγαπήσεις περισσότερο από κάθε άλλο;

To Lash Lift Kit της Rouli Basil θα σου προσφέρει εύκολα όλα τα παρακάτω και θα γίνει ο καλύτερος σου φίλος:
  • Eξαιρετικά αποτελέσματα χωρίς κόπο και αναμονή για τις τεχνίτριες και την πελάτισσα
  • Κερδίζετε χρόνο και χρήμα
  • Έχει ποιότητα και γρήγορα αποτελέσματα που διαρκούν
  • Υποστηρίζεται η αποστολή του και με αντικαταβολή
  • Παραλαμβάνετε σεμινάριο από την Rouli, στο οποίο σας δείχνουμε πώς χρησιμοποιούνται τα υλικά του κιτ μας αλλά και γενικότερα την διαδικασία ανόρθωσης των βλεφαρίδων.

Θέλεις να μάθεις περισσότερα για το Lash Lift;

Είσαι τεχνίτρια και θέλεις να παρακολουθήσεις τα σεμινάρια της Rouli Basil;

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ

NEWSLETTER ΜΑΣ

Με την Εγγραφή σας κερδίζετε πρόσβαση στις προσφορές και την εκπτωτική πολιτική για τα μέλη μας
Στο studio της Rouli Basil επιλέγουμε την φυσικότητα και δίνουμε έμφαση στα φυσικά σου χαρακτηριστικά χωρίς υπερβολές. Εμπιστεύσου μας και επέτρεψε στον εαυτό σου να νιώθει όμορφα γεμάτη αυτοπεποίθηση όλη την διάρκεια της μέρας. Θα είσαι γεμάτη αυτοπεποίθηση και τις 24 ώρες της μέρας. Το ημιμόνιμο μακιγιάζ και τα extension βλεφαρίδων βρίσκονται στο επίκεντρο της βιομηχανίας τις ομορφιάς εδώ και παρά πολλά χρόνια και συνεχώς εξελίσσονται, προκειμένου τα αποτελέσματα να ακολουθούν τις νέες τάσεις τις ομορφιάς αλλά και της επιστήμης.
Δευτέρα: Κλειστά
Τρίτη: 10:00 – 21:00
Τετάρτη: 10:00 – 21:00
Πέμπτη: 10:00 – 21:00
Παρασκευή: 10:00 – 21:00
Σάββατο: 10:00 – 16:00
Κυριακή: Κλειστά

Διεύθυνση: Βάκχου 26, Βάρη
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: +30 6976853174
E-mail: info@rouli-basil.gr