Τρ-Παρ: 10-21.00 / Σαβ: 10-16.00

Πώς να επιλέξω το ιδανικό αντηλιακό για εμένα;

Beauty

Πώς να επιλέξω το ιδανικό αντηλιακό για εμένα;

Σίγουρα με την άφιξη του καλοκαιριού πέρα από τον ήλιο την θάλασσα το μαύρισμα μας έρχεται και η σκέψη του αντηλιακού. Το αντηλιακό είναι ιδιαίτερα σημαντικό προϊόν το οποίο πρέπει να καθιερώσουμε στην ρουτίνα μας καθόλη τη διάρκεια του έτους.(Άντρες, γυναίκες, παιδιά, ηλικιωμένοι!

Το αντηλιακό το οποίο θα επιλέξουμε πρέπει να μας προστατεύει και από τις ακτίνες UVA και από τις ακτίνες UVB.

Επίσης είναι ιδιαίτερα σημαντικό να επιλέγουμε τον σωστό δείκτη προστασίας. Ο δείκτης SPF επιλέγεται από τον τύπο δέρματος αλλά και από το χρόνο τον οποίο θα περάσουμε κάτω από τον ήλιο. Ο συγκεκριμένος δείκτης θεσπίστηκε για πρώτη φορά το 1962 ώστε να βοηθηθούν οι καταναλωτές .

Προσωπικά θεωρώ ότι στην Ελλάδα, μία χώρα πολύ κοντά στον Ισημερινό με έντονη ηλιοφάνεια καλό είναι να χρησιμοποιούμε πολύ υψηλούς δείκτες αντηλιακής προστασίας ιδιαίτερα στο πρόσωπο.

Ο τύπος της επιδερμίδας μας καθορίζει και το αντηλιακό προσώπου, το οποίο μας ταιριάζει.

Τα κανονικά δέρματα και ίσως και τα πιο ξηρά επιλέγουν παχύρρευστες υφές κρέμες και ίσως πιο παχύρρευστα ακόμη υλικά. Ενώ τα μικτά και λιπαρά δέρματα επιλέγουν συνήθως πιο ελαφριές υφές όπως τζελ. Επίσης αρκετά δέρματα εφήβων και όχι μόνο με τάσεις ακμής είναι καλό να επιλέγουν αντηλιακά που ρυθμίζουν την έκκριση σμίγματος και βοηθούν στην μείωση της λιπαρότητας.

Στον χώρο μας πλέον μπορείτε να βρείτε αντηλιακά τα οποία προέρχονται από την Κορέα, με SPF 50, formula Αλόης ιδανικά για όλους τους τύπους δέρματος.

No comments

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ

NEWSLETTER ΜΑΣ

Με την Εγγραφή σας κερδίζετε πρόσβαση στις προσφορές και την εκπτωτική πολιτική για τα μέλη μας
Στο studio της Rouli Basil επιλέγουμε την φυσικότητα και δίνουμε έμφαση στα φυσικά σου χαρακτηριστικά χωρίς υπερβολές. Εμπιστεύσου μας και επέτρεψε στον εαυτό σου να νιώθει όμορφα γεμάτη αυτοπεποίθηση όλη την διάρκεια της μέρας. Θα είσαι γεμάτη αυτοπεποίθηση και τις 24 ώρες της μέρας. Το ημιμόνιμο μακιγιάζ και τα extension βλεφαρίδων βρίσκονται στο επίκεντρο της βιομηχανίας τις ομορφιάς εδώ και παρά πολλά χρόνια και συνεχώς εξελίσσονται, προκειμένου τα αποτελέσματα να ακολουθούν τις νέες τάσεις τις ομορφιάς αλλά και της επιστήμης.
Δευτέρα: Κλειστά
Τρίτη: 10:00 – 21:00
Τετάρτη: 10:00 – 21:00
Πέμπτη: 10:00 – 21:00
Παρασκευή: 10:00 – 21:00
Σάββατο: 10:00 – 16:00
Κυριακή: Κλειστά

Διεύθυνση: Βάκχου 26, Βάρη
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: +30 6976853174
E-mail: info@rouli-basil.gr